Groen leven, Lichaamsverzorging

Natuurlijke winterverzorging van Erica

Erica natuurlijke winterverzorging

In de winter kan je lichaam wel wat extra verzorging gebruiken. Zeker als je in de gure wind moet fietsen. Maar na het fietsen even opwarmen bij de kachel is funest voor je huid. Zo droog en trekkerig! Gelukkig bestaat er lichaamsverzorging die je huid weer zacht en voedend laten aanvoelen. Zoals Erica natuurlijke winterverzorging.*

Erica natuurlijke winterverzorging

Erica, Erica? Wie is Erica? De buurvrouw? Nee. En nee, ook niet Erica Terpstra. Erica kruiderijen is een gezondheidswinkel waar je terecht kunt voor natuurlijke verzorging, vitamines, superfoods en thee. Het bedrijf bestaat al sinds 1973 en streeft naar gezondheid en kracht uit de natuur. Ze bestaat dus al 44 jaar, maar zelf ken ik het nog niet heel lang. Ik ontdekte Erica een paar jaar geleden in Haarlem. Ze verkoopt echt leuke producten waar ik over ga vertellen. Als eerste de Calendula dagcrème. De crème verzacht en kalmeert een rode en geïrriteerde huid. Tja, zo’n rode huid krijg je snel als koude wind tegen je gezicht slaat. Ik gebruik al een tijdje de crème en ik moe toegeven dat ik hem heb verruild voor mijn andere dagcrème. Mijn huid voelt zo zacht, oogt een stuk frisser en kan goed tegen de crème. Lees: ik heb een onzuivere probleemhuid. Ik ben fan geworden! Prijs: 6,95 euro. Maar hoe zit het met de andere producten?

Toetje op je benen

Ken je dat droge en jeukende gevoel als je je benen hebt gescheerd? Super vervelend! En je ziet zelfs scheerstrepen zitten. De enige remedie is smeren met bijvoorbeeld een body butter. Deze voedt je huid en zorgt voor meer elasticiteit, waardoor je huid lekker zacht en glad wordt. De body butter van Erica ruikt naar vanille. Ik ben dol op lichaamsverzorging met vanille, dus dit vind ik wel heel leuk! Alsof je een toetje op je benen smeert ;) Jammer dat je het niet kunt opeten. Prijs: 8,95 euro. Naast je lichaam hebben je lippen wat te verduren in de kou. Schilfers, gebarsten en droog… Daarom is een goede lipbalsem je beste vriend. De lipbalsem van Erica bevat echinacea, macadamia en bijenwas (let op: niet vegan) die ervoor zorgen dat je lippen weer zijdezacht aanvoelen. Hallo, zoengeval! En dat zachte klopt. Mijn lippen voelen heel zacht aan en niet trekkerig. Prijs: 2,95 euro.

Appeltaart zonder taart

Leuk hoor winter, maar je krijgt af en toe stijve spieren door de kou. Dan kun je het beste een goede olie gebruiken die de bloedsomloop stimuleert. Een olie is dus echt een dingetje bij mij. Ik vind het vreselijk als olie niet in mijn huid trekt! Ik krijg voor geen mogelijkheid een spijkerbroek aan en alles zit onder de olie. Maar dan ook echt al-les. Daarom gebruik ik geen huidolie, maar ga toch een poging wagen met de massageolie Arnica. Wow, ik ben verbaasd. De olie trekt direct in en voelt heel zacht. Het ruikt nergens naar, dus je kunt je eigen geurtje gebruiken. Prijs: 8,95 euro. Ik ben fan! Zoals ik eerder zei verkoopt Erica naast verzorgingsproducten ook thee en superfoods. Als echte theeleut vind ik het dan ook geen probleem om elke dag thee te drinken. Oh my, deze winter sfeer thee ruikt zo lekker dat ik het bijna zonde vind om te drinken! Het ruikt zo lekker door de appel, kaneel, citrusschil, stukjes sinaasappel, amandel, aroma, kamillebloesem, rozenbloesem en saffloerbloesem. En beetje zoals appeltaart, alleen zonder de taart. Deze thee gaat er zeker snel doorheen! Prijs: 2,95.

Erica natuurlijke winterverzorging en andere producten zijn online te koop of in de winkel.

Ben jij bekend met de natuurlijke winterverzorging van Erica?

Liefs,

Lysanne

*Gesponsord

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Required fields are marked*