Fotodagboek 2: van rozen tot wraps

Fotodagboek 2

Merk je ook dat de lente er aan komt? De musjes en koolmeesjes fluiten al om 07.00 uur en het is steeds eerder licht. Wel zo fijn, want ik rol mijn bed zo uit! Hehe. Lente, daar ben ik aan toe! Een beetje zonlicht kan voor niemand kwaad. Maar eerst kijk ik terug naar een fijne februari. Kijk je mee naar mijn fotodagboek 2?

Fotodagboek 2

Bloemen en bloemen

Op Valentijnsdag kreeg ik van mijn vriend deze prachtige roze rozen! Dat zijn mijn favoriete bloemen. Zo mooi! En daarom werd ik ook verliefd op prachtige Royal Albert bordjes die ik vond in de kringloop. Zo mooi!

Twee liter melk en Russische jas

Dat was mijn eerste Starbucks koffie. Maar wel m’n laatste. Jeetje. Ik kreeg een beker met een druppeltje koffie en twee liter melk! Echt niet lekker. Ik heb veel lekkerdere cappuccino’s gedronken. Gelukkig had het meisje achter de balie wel mijn naam goed geschreven. En het was een lenteachtige dag en trok ik mijn vintage jas aan.

Spelt pizza en tortilla wrap

Mijn moeder maakte super lekkere volkoren speltpizza’s! En die belegde ik met veel groente en edelgistvlokken, omdat ik geen kaas eet. Edelgistvlokken hebben een hartige smaak, dus ideaal om te gebruiken voor pizza’s of pasta’s. Mijn vriend en ik maakten samen vegan Mexicaanse tortilla wraps met bonen en vegagehakt. Fijn zo’n vriendje die vegetarisch kan koken en gewoon mee-eet.

Oogmodel en kersenrode lippenstift

Over vriendjes gesproken. Ik gebruikte hem als oogmodel ;). Als ik naar zijn ogen kijk, zie ik een donkere bewolkte lucht met een volle maan. Dus die tekende ik in zijn ogen! En mijn favoriete lippenstiftkleur: kersenrood. De kleur staat zo mooi bij lichte huiden. Ik moet hem vaker gaan dragen.

Salad bowl en VOC

Nu het mooier weer wordt, ben ik helemaal in-to-the groente. Zo maak ik een lekkere salade met veel groente, avocado en geroosterde zaden. Zo lekker! Ook ging ik naar de nieuwe VOC-expositie van het Nationaal Archief in Den Haag. Een mooie tentoonstelling die zeker de moeite waard is om te bezichtigen. Mijn artikel over de tentoonstelling van de VOC is hier te lezen.

Wil je op de hoogte zijn wat ik allemaal doe? Volg me op Instagram via @thisisjoan1!

Hoe was jouw februari?

Liefs,

Lysanne

Wil je naast fotodagboek 2 een ander dagboek bekijken? Ga dan naar mijn fotodagboek van januari 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *