The Body Shop mini body butters

The Body Shop mini body butters

The Body Shop (TBS) staat bekend om haar super fijne en geurende body butters. En ook ik ben fan! Ze zijn romig, maken je huid zacht en ruiken heerlijk. Met een pot kun je lang doen, zelfs héééél lang. En het liefst nemen we de pot overal mee naar toe. Naja, ik dan. Maar zeg nou eens eerlijk: ze zijn gewoon te groot. Geen nood! The Body Shop mini body butters zijn wel de ideale maat. Zoals deze drie, met ieder een eigen geur.

De bodybuttter van The Body Shop

Je het nog niet zo gek bedenken of The Body Shop heeft er een body butter van. Citroen, chocolade of framboos… Ieder jaar komt ze met nieuwe geuren en nemen we afscheid van oudere. Vind ik leuk, want je wordt iedere keer weer verrast door een bijzondere geur. Nog even en ik wil ze opeten! Zo lekker ruiken de body butters. Niet doen hoor! Het zijn geen toetjes! Maar misschien ook wel… Nee, ik maak maar een grapje. Je moet ze echt niet opeten.

The Body Shop mini body butters

Tikkeltje vreemd

De body butters van TBS kun je los kopen, maar ook in een leuke geschenkverpakking voor de feestdagen of als cadeau. Zoals die op de foto. Drie verschillende mini body butters met ieder zijn eigen geur. Shea butter, British rose en Fuij green tea. Het gekke is dat ze totaal niet bij elkaar passen. Is dit bewust gedaan of is er niet over nagedacht? Ik vind het een tikkeltje vreemd. Maar ach wie ben ik. Heb je wel iedere keer een andere geur! Daarentegen zijn de potjes klein genoeg om mee te nemen in je tas of op vakantie. En ze zijn heel handig als je een geurtje wilt proberen. Zit je niet met zo’n grote pot body butter ;).

The Body Shop mini body butters

Prachtige ballerina van roosjes

Maar hoe zit het met de geuren van de drie potjes? De Shea butter heeft een zachte en aangename geur. Misschien klassiek? Ik hou niet van een té sterke geur, dus de shea butter is ideaal voor mij. Ook de Britisch rose heeft een zachte geur die niet overheersend is. Ik moet denken aan een prachtige ballerina als ik de geur van zachte roosjes ruik. En de fuij green tea? Die gebruik ik graag na het douchen als ik heb gesport! Hij is lekker fris en fruitig, waardoor je nieuwe energie krijgt.

Kortom: The Body Shop mini body butters zijn handig voor in je tas, voor op vakantie of als je een geurtje wilt uitproberen. Overhalen hoef je niet, want ik ben al tijden fan van de body butters van TBS! De prijzen van de geschenkpakketten verschillen sterk, dus je kunt het beste de website van The Body Shop in de gaten houden. Zo kun je ook kijken of er sale is!

Wat vind jij van The Body Shop mini body butters?

Liefs,

Lysanne

Ken je ook vegan make-up uit Duitsland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *