Fotodagboek 3

4 april 2017 2 Door Lysanne

Fotodagboek 3

Volgens mij heb ik de afgelopen maand onder een steen gelegen. Op het gebied van bloggen dan. Ik heb namelijk meer dan fulltime gewerkt aan mijn onderzoeksopzet voor het afstuderen (wat een feest). Van het bloggen is echt niets gekomen. Dus haal ik het nu weer in! Ik heb in maart zo genoten van het weer en de prachtige bloemen. En iets met een kartonnen pizza… Kijk je mee naar mijn fotodagboek 3?

Fotodagboek 3

Groentebowls

Jawol! Ik heb smoothiebowls ontdekt. In eerste instantie vond ik groene smoothies echt niet lekker. Vooral de combinatie van cacao met spinazie. Wie verzint het! Maar nu ben ik toch echt om! Je moet groente combineren met fruit, want hierdoor zijn groene smoothies wel lekker! Links op de foto met spinazie, spirulina, bijenpollen en suikervrije granola van de Aldi (aanrader!). Rechts met bieten, macapoeder, whey proteïne balletjes en speltflakes van Zonnatura (ook een aanrader).

TU Delft en narcissen

Twee maanden lang was ik bezig met deskresearch. Lees: lezen, lezen, lezen van Engelse wetenschappelijke artikelen. Volgens mij heb ik nog nooit zoveel Engels achter elkaar gelezen! En die artikelen zijn moeilijk! Gelukkig hielp mijn vriend met vertalen. Met z’n tweeën studeren is ook echt veel leuker dan in je eentje. Dus verkaste ik van Den Haag naar de TU Delft. Dit is serieus de mooiste campus van Nederland. Check die prachtige roze Japanse bloesem! Oh ja, en ik moest even op de foto met narcissen.

Orthorexia en matcha latte

Deze maand interviewde Vrouw van De Telegraaf mij over hoe ik orthorexia overwon. Ik was zo nerveus voor het interview! En ik wilde zo veel vertellen! Maar ik vind het verhaal zeker geslaagd. Het artikel over hoe ik orthorexia overwon kun je lezen op Vrouw.nl. Daarnaast ben ik tot de conclusie gekomen dat havermelk de beste plantaardige melk is om een volle schuimlaag te krijgen. Hallo super lekkere matcha latte van Amanprana!

Vegetarische nasi en pompoensoep

Mijn vriend en ik vinden het leuk om te experimenteren met eten. En daarom maakte ik vegetarische nasi met gemarineerde pindatempeh, groente met ei en kurkuma zilvervliesrijst. Daarnaast maakte ik de beste zoete pompoensoep ever! Over die glutenvrije pizza naast de soep wil ik het niet eens hebben. Alsof je een kartonnen schijf met tomaat naar binnen hapt. Vre-se-lijk. En zo smakeloos! Voortaan maak ik de pizzabodems zelf ;).

Genoeg bloemen en zijscheiding

Had ik al genoeg bloemen laten zien? Neuh. Deze blauwe bloemenzee kwam ik onderweg tegen in het bos. Zo mooi! Ik zou willen dat de lente nooit ophoudt. Ook maakte ik een zijscheiding in mijn haar zoals vroeger (vroeger, toen alles nog goed was. Ik begin sentimenteel te worden). Het maakt me iets te jong denk ik. Wat vind jij?

Wil je op de hoogte zijn wat ik allemaal doe? Volg me op Instagram via @thisisjoan1!

Hoe was jouw maart?

Liefs,

Lysanne

Bekijk ook eens mijn fotodagboek van februari.