Hotspot: Indian Curry House in Den Haag

Indian Curry House in Den Haag

Afgelopen week had ik mijn derde eerste date! Euh wat? Precies twee jaar geleden leerde ik mijn vriend kennen. Dat vierden we door op hetzelfde plekje een cappuccino te drinken. Traditie! Vriendlief wachtte op me op Den Haag Centraal met een bos rozen. Zo lief! En om het extra te vieren plakten we er een etentje aan vast bij Indian Curry House in Den Haag. Ik deel graag met jullie deze leuke hotspot, want oh die naan!

Het beste Indiase restaurant in Den Haag

Indian Curry House in Den Haag blijkt het beste Indiase restaurant te zijn in Den Haag. Zo heeft haar chef verschillende prijzen gewonnen. Nou, dat klonk zo veelbelovend dat ik daar graag een hapje wilde eten! Indian Curry House is gevestigd langs de Laan van Meerdervoort en goed bereikbaar met de tram vanaf Den Haag Centraal. Al wil ik het niet hebben over dat we op de terugweg één uur moesten wachten op de tram zonder duidelijke reden. Openbaar vervoer… Het is even zoeken naar het restaurant, maar daar heb je tegenwoordig mobiele navigatie voor.

Indian Curry House in Den Haag

Crackers van linzenmeel

Bij aankomst werden we goed ontvangen. Zo hing de gastheer onze jassen op en begeleidde ons naar een tafeltje. Super! Dat vind ik goede service. Het was alleen een beetje akward stil, omdat er nog geen andere gasten waren in het restaurant. Maar oké, daar moet je je als introvert maar overheen zetten. We kregen als voorafje een mandje met pappadums en verschillende dipjes voor onze neus. Pappadums zijn heel lekkere hartige zoute crackers van linzenmeel. En lekker waren ze inderdaad, want mijn vriend kon er niet vanaf blijven ;).

Indian Curry House in Den Haag

Fluffy naan

Het kiezen van een lekker gerecht was nog best lastig. Ik kon namelijk niet één-twee-drie de vegetarische gerechten vinden. Maar de vegetarische keuze was groot genoeg om me te laten twijfelen. Uiteindelijk koos ik voor Shahi Kurma Vegetable met naan. Dat was een zachte zoete curry bereid met mango, verse room met amandelen, kokos en rozijnen, broccoli en aardappel. Dat klinkt toch lekker?! En dat was de curry! Hij smaakte heel zoet en romig. Iets te zoet voor mij, maar zo erg was dat niet. Ik miste echter nog een klein toefje, want de curry was niet zo gevuld. Iets van kikkererwten of vegakip. Daarentegen was de naan perfect! Zo fluffy, zacht en smaakvol! Dit was de lekkerste naan die ik tot nu toe heb gegeten. Mijn vriend at een specialiteit van de chef: elachi chicken met basmatirijst. Dat was een iets hetere curry met een verfijnde kardamomsmaak. Hij vond het een lekkere curry met een euh, ja kardemonsmaak. Als laatste deelden we Onion Bhaji. Dat waren heel lekkere gefrituurde uienhapjes in een kikkererwtenjasje. Om nog een bijzonder detail te noemen: op tafel stond een warmhoudplaatje om je eten warm te houden. We hebben in ieder geval lekker gegeten en ik zou graag nog een keer willen eten bij Indian Curry House!

Wil jij eten bij een heel lekker Indiaas restaurant met vriendelijk personeel? Ga dan zeker eten bij Indian Curry House in Den Haag!

Adres en openingstijden

Adres: Thomsonlaan 69, 2565 HX Den Haag (17.00 t/m 23.00 uur).

Ga jij ook naar Indian Curry House?

Liefs,

Lysanne

Geen zin in Indiaas? Je kunt ook falafel en hummus in Maastricht eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *