Fotodagboek 4

Fotodagboek 4

Hela hola (kindercola). Wat is april ontzettend snel voorbij gegaan. En nu realiseer ik dat de deadline voor mijn scriptie steeds dichterbij komt. Help! Goed. Maar april ging niet voorbij zonder dat ik nieuwe dingen ontdekte. Te denken aan glibberige noedels en een vintage blouseje. Kijk je mee naar mijn fotodagboek 4?

Fotodagboek 4

Boswachter Lysanne en vintage blouseje

Zie ik er uit als een boswachter? Dat klopt. Zo voelde ik me ook. Alsof ik in de achtergrond verdwijn. Eigenlijk droeg ik mijn regenjas, omdat het die ochtend keihard regende. Ik heb namelijk een fobie voor regen. Hallo, uitgelopen mascara! Anyways, ik wandelde met mijn boswachter regenjas door de Castricumse duinen. Wat een mooi gebied is dat! Je loopt zo vanaf het station het bos in en door naar de duinen. Aanrader! Rechts zie je mijn vintage blouseje die ik ontdekte in mijn kledingkast. Helemaal vergeten dat ik die nog had! En ja, ik draag roze Hello Kitty sokken.

Meertje in Castricum en tulpenvelden in Hillegom

Nog even een foto om het prachtige natuurlandschap te bevestigen van de Castricumse duinen. Wat is de natuur toch mooi! En tulpenvelden zijn ook zo mooi! Ik zie ze altijd in de lente als ik met de trein naar school ga. En dan heb ik het nog niet gehad over al die caravans naast de velden…. Het zijn er zo veel! Dat bracht me op het idee om toerist in eigen land te spelen. Dus sleepte ik mijn vriend mee op de fiets vanaf Heemstede naar Hillegom. Al die kleuren, prachtig! Ik word intens blij van die felgekleurde tulpen.

Gummi zoete aardappelnoedels en bietenbowl

Bij Amazing Oriental kwam ik zoete aardappelnoedels tegen. Die wilde ik proberen! Conclusie: de noedels zijn raar. Ze zijn gummi-achtig, chewy en doorzichtig! Maar de smaak is wel heel lekker. Ik kookte een vegan gerecht met tempeh, champignons en broccoli. Ook maakte ik weer eens een bieten smoothiebowl. Die verveelt nooit!

Glutenvrije falafel en regenboogwortels

Wie komt er een falafelwrap eten? Ze zijn gebaseerd op de pitabroodjes van Maoz. Zij verkoopt de beste pitabroodjes met falafel van heel Amsterdam! En het leuke van alles is dat je het broodje zo vol mogelijk kunt vullen met verschillende ingrediënten, zoals couscous, sla, bietjes en worteltjes. Ik maakte de broodjes van Maoz na met glutenvrije falafel, spelt couscous en sla. Ook maakte in Indiase worteltjes met regenboogwortels. Wist je dat wortels dus niet alleen oranje zijn? Ze zijn bijvoorbeeld ook geel of kersenrood. Vandaar de naam regenboogwortels.

Perfect haar en nouveau vintage ring

Zo’n dag dat je haar pérfect zit (wat zelden voor komt). En ik droeg weer eens de Nouveau Vintage ring van Lucardi. De ring glinstert zo mooi in de zon! En nee, ik ben niet verloofd.

Wil je op de hoogte zijn wat ik allemaal doe? Volg me op Instagram via @thisisjoan1!

Hoe was jouw april?

Liefs,

Lysanne

Wil je meer fotodagboeken zien? Bekijk dan mijn dagboek van maart!

Comments

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *