Fotodagboek 5

Fotodagboek 5

Ik zweet peentjes! Wat was het warm de afgelopen dagen. Ik moest werken bij 29 graden en studeren om mijn scriptie af te krijgen. Ik wilde alleen maar naar buiten! Maar gelukkig had ik ook leuke dingen gedaan in mei. Zo kocht ik nieuwe vintage kleren en bezocht ik het Teylers museum. Oh ja, ik vergat bijna de super vette Canadese WOII auto! Kijk je mee naar fotodagboek 5?

Fotodagboek 5

Vintage kleding uit Londen

Je komt elke week thuis met spullen als je in een kringloopwinkel werkt. Geloof me! En al helemaal als er een lading vintage kleding uit Londen is binnengekomen. Volgens mij kan mijn kast niet eens meer dicht… Zo kocht ik een truttig jaren ’50 blouseje, een pastelkleurig jaren ’50 vestje en een vintage kort broekje.

Smoothiebowls

Eerlijk is eerlijk: ik heb mijn dagelijkse kom havermoutpap verruild voor smoothie bowls. I know heftig! Maar een smoothie bowl is gewoon veel lekkerder in de zomer dan een warme kom havermoutpap. Ik maakte een bieten smoothie bowl met appel en banaan en een aardbeien smoothie bowl met komkommer. Ja, komkommer! Dat klinkt gek, maar het is super lekker! Daarna strooi ik suikervrije aardbeien speltflakes van Zonnatura over de smoothie. Lekker!

Natuur

Over twee weken moet ik mijn scriptie inleveren! Ugh, vertel mij wat. Ik ervaar momenteel stress. Help! En daarom moet ik elke dag pauze nemen om bij te komen. Mijn vriend moet me zelfs vanachter mijn laptop naar buiten slépen om een rondje door het park te lopen. Dat dagelijkse wandelingetje geeft me wel rust. Kijk hoe groen het is op de linkerfoto. Wat houd ik van de lente. En de rechterfoto is nog mooier! Deze blauwe bloemen stonden in het bos. Prachtig!

Vriendje tekenen en Jip

Over vriendjes gesproken. Ik probeerde hem na te tekenen met zijn hond Tosca. Dat was echt moeilijk zeg! Tosca wilde vooral niet lukken, want ze heeft een slag in haar haren. Misschien moet ik het maar bij stillevens houden… En Jip had blijkbaar zin in een aardbeienblad. Lekker zeg.

Canadese WO2 auto en Teylers museum

Hoe cool is deze Canadese WOII auto?! Hij stond op 5 mei in het dorp. Van de eigenaar mocht ik een foto maken. Ook ging ik op bevrijdingsdag naar het Teylers museum. I know. Ik ben er al 1000 keer geweest, maar dit museum blijft super interessant! Ik ben verliefd op de ovale zaal. Check die prachtige details!

This is Joan

Hoi!

Wil je op de hoogte zijn wat ik allemaal doe? Volg me op Instagram via @thisisjoan1!

Hoe was jouw meimaand?

Liefs,

Lysanne

Bekijk ook eens mijn fotodagboek van april!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *