Wreck this Journal speciale editie

Wreck this Journal speciale editie

Als kleuter was ik altijd in de weer met potloden, scharen, papier, verf en lijm. Ik was echt zo’n knutselkleuter. Nu komt ze weer in me boven met Wreck this Journal speciale editie. Lekker knippen, plakken, scheuren en onder de douche houden. Onder de douche? Ja, onder de douche. En jij kunt dit exemplaar winnen!*

Wrecking: wat is dat?

Ga lekker wrecken! Ik had nog nooit van het woord gehoord. Het klinkt als ‘ga lekker fietsen!’ ofzo. Of je kunt het verkeerd verstaan en maakt er wecken van: ‘ga lekker wecken!’ Hu? Juist ja. Na enig onderzoek blijkt dat het woord afkomstig is van wrecking. (Jahaa, wrecking ball van Miley Cyrus). Wrecking betekent kapotmaken. Je begrijp het woord pas als je weet waar het boek voor is bedoeld.

Wreck this Journal speciale editie

Wreck het kapot!

Keri Smith, de auteur van Wreck this Journal speciale editie, heeft geen gewoon boek geproduceerd. Deze speciale editie is namelijk in kleur en bevat nieuwe opdrachten. Het leuke van dit boek? Je leest het boek niet, je maakt het boek kapot. Vandaar dus het wrecken. Nu ben ik zo’n persoon die alles netjes houd. Lees: ik haat boeken met ribbels in de rug of ezelsoren aan de puntjes. Maar Wreck this Journal mag je niet mooi houden! Te denken aan gekleurde modder maken, het lot je favoriete kleur laten bepalen of kantoorartikelen op bladzijdes plakken. Als je boos bent mag je met het boek gooien, het onder de douche nemen of hem volplakken met kleine dingetjes die je op straat hebt gevonden. Woehoe wat cool!

Wreck this Journal speciale editie

Wreck de winactie

Dat scheuren, knippen, tegen de muur gooien of het boek gebruiken om je handen mee af te drogen word nog best lastig voor mezelf. Ik weet ook zeker dat het boek netjes en op een veilige plek in mijn kast blijft staan. Daarom ga ik jou blij maken met Wreck this Journal speciale editie. Leuk om mee te nemen op vakantie! Zo kun jij ook je knutselkleuter naar boven halen. Het is niet eens erg als het boek in het zwembad valt. Dat moet juist!

Wil jij Wreck this Journal winnen? Dan moet je het volgende doen:

  1. Like This is Joan op Facebook.
  2. Deel dit bericht op je tijdlijn.
  3. Laat hieronder een berichtje achter!

De winnaar wordt 14 juli op Facebook bekendgemaakt.

Niet gewonnen? Je kunt het boek ook bestellen voor 15,00 euro bij Bol.com*.

*Dit is een affiliate link

Ben jij een knutselkleuter?

Liefs,

Lysanne

*Gesponsord

Lekker wrecken met taart? Bekijk mijn review van Goed Zoet!

Comments

    1. Post
      Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *