Hotspot: Easy & Fresh falafel in Amsterdam

Easy & Fresh Falafel Amsterdam

Ik ben altijd op zoek naar de lekkerste plekjes voor falafel. Zo is het broodje falafel van Maoz in Amsterdam mijn favoriet en eet ik de lekkerste hummus met falafel bij Hummus in Delft. Zo vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en vond ik Easy & Fresh falafel naast station Amsterdam Bijlmer ArenA. Falafel test, here we go!

Opweg naar Easy & Fresh Falafel

Eerst even het volgende: dit zijn mobiele telefoonfoto’s. Dus sorry als het er ietwat onprofessioneel of schmutzig uitziet. Mijn vriend en ik gingen naar het concert van Hans Zimmer in de Ziggo Dome. Aangezien we vanuit Delft kwamen, moesten we nog iets eten. Overigens was het concert een dikke tegenvaller, maar dat terzijde. Dus Lys Googlet ‘vegetarisch Ziggodome’ en vind Easy & Fresh falafel. Een falafeltent naast het station. Heurah! Helaas heeft Easy & Fresh falafel Amsterdam geen website, dus was het gokken of het eten lekker was.

Easy & Fresh Falafel Amsterdam

Falafel wrap

Tussen de haastende ik-wil-naar-huis mannen in pak van de Zuidas stonden we voor de ‘snackbar’ naar de menukaart te kijken. Ik wilde sowieso falafel mét hummus. Ik twijfelde tussen een salade en een wrap, maar ging voor de gevulde wrap. Mijn vriend eet geen gluten en koos voor een gepofte aardappel met kip (zie eerste foto). De medewerker vroeg nog “met alles erop en eraan?”. Ik had geen idee en zei moedig: “Ja hoor!”. Maar dat had ik beter niet kunnen doen. De wrap was namelijk super pittig! En het was al 30 graden buiten. Ik brandde serieus als lava! Om eerlijk te zijn vond ik de wrap ook niet zo heel lekker. Er zat veel te veel saus op en de falafel was zompig. En het leuke van allemaal: ik kreeg een ontzettend opgeblazen buik in de avond. Ik weet dat ik niet goed tegen tarwe kan, maar ik dacht: ach kan wel voor een keertje. Ik had beter de salade kunnen nemen! Dat laatste was mijn eigen fout ;)

Easy & Fresh Falafel Amsterdam

Opgeruimd en netjes

Ben ik alleen maar negatief over Easy & Fresh falafel Amsterdam? Je hebt het mis! Ik vond de medewerker erg vriendelijk en behulpzaam. Zo deed hij super aardig tegen twee politieagenten die eten bestelden. Daarnaast was het binnen opgeruimd en netjes. Ook zag de aankleding er mooi uit. Niet zoals een doorsnee ‘snackbar’. Easy & Fresh falafel Amsterdam is lekker makkelijk als je budgetproof snel moet eten, maar ik eet liever een broodje falafel bij Maoz.

Adres: Bijlmerplein 1010, 1102 ML Amsterdam-Zuidoost

Waar eet jij je falafel het liefst?

Liefs,

Lysanne

De lekkerste hummus vind je bij Hummus in Delft!

Comments

    1. Post
      Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *