woensdag, april 24, 2019
Groen leven Make-up

Beauty Kitchen Wonder Balm lippenbalsem

Beauty Kitchen Wonder Balm lippenbalsem

Na een fietstocht in de kou en hoppa: schilferige en droge lippen. Niet zo leuk als je vriendlief ziet. Of als je een presentatie hebt en maar over je droge lippen blijft nadenken in plaats van de inhoud van je PowerPoint. Het toverwoord? Smeren! Met lippenbalsem. Ik smeer mijn lippen het liefste in met een natuurlijke lippenbalsem. Daarom was ik benieuwd naar Beauty Kitchen Wonder Balm lippenbalsem die ik heb getest!*

Beauty Kitchen Wonder Balm lippenbalsem

Beauty Kichten komt uit het Verenigd Koninkrijk. Haar producten zijn bedoeld voor vrouwen die willen dat een product werkt, lekker ruikt, er leuk uitziet en van goed waarde is (Beauty Kitchen, z.j.). Met dat laatste wordt bedoeld: natuurlijke ingrediënten, niet op dieren getest en bewust voor het milieu. Deze drie onderdelen vind ik van belang, zeker als het om cosmetica gaat. Ik gebruik bewust dierproefvrije en zo veel mogelijk natuurlijke producten, omdat ik vind dat dieren niet bedoeld zijn om op te testen en ik het milieu zo min mogelijk wil belasten.

Het is altijd handig om een lippenbalsem bij de hand te hebben. Zo heb ik er altijd een in mijn tas zitten voor noodgevallen. Ik bedoel de airco, verwarming en kou is echt verschrikkelijk voor je lippen! Als ik dan geen lippenbalsem bij me heb, ga ik over mijn lippen likken en dan maak ik het alleen maar erger. Daarom heb ik het standaard bij me. Het is ook handig als vriendlief weer eens om lippenbalsem moet vragen… Zucht (niet mannelijk hè lippenbalsem in je broekzak).

Beauty Kitchen Wonder Balm lippenbalsem

Schattige blikjes

Beauty Kitchen Wonder Balm lippenbalsem is bedoeld voor je lippen, maar je kunt het ook op droge plekjes smeren. Denk over nagelriemen die ook vaak droog zijn in het najaar. Let op: gebruik het niet bij je ogen! Je kunt daar irritaties van oplopen en dat wil je niet!

De lippenbalsem zijn verpakt in heel schattige blikjes die ook nog eens recyclebaar zijn. Leuk! Daarnaast zijn de smaakjes om op te eten! Hoewel je dat natuurlijk niet moet doen. Denk over sweet cinnamon, citrus, mint of geurloos. Ik vind vooral de mint fijn, omdat hij echt naar natuurlijke mintgeur ruikt en niet zoals mint in kauwgom. Dat laatste brand namelijk op je lippen! De geurloze variant is vegan friendly en bedoeld voor de gevoelige huid. Let op: de andere geuren zijn niet vegan door de bijenwas.

Beauty Kitchen’s lippenbalsems doen zijn werk. Mijn lippen voelen zacht aan. Bovendien kan ik een paar uur vooruit met een keer smeren. Dat had ik vroeger niet met bijvoorbeeld Labello. Ja, ik vind Wonder Balm leuke, schattige en fijne lippenbalsems!

Beauty Kitchen Wonder Balm lippenbalsem (12 gram) is te koop voor 3,99 euro bij Holland & Barrett (De Tuinen). De prijs vind ik prima voor een natuurlijke lippenbalsem waar je ongetwijfeld lang mee doet!

Schattig zijn de blikjes, vind je niet?

Liefs,

Lysanne

*Gesponsord

Meer natuurlijke verzorging? Lees dan mijn review over vegan doucheschuim uit Duitsland.

4 thoughts on “Beauty Kitchen Wonder Balm lippenbalsem

  1. Ik vind ze er echt ontzettend schattig uitzien, maar probeer zulke blikjes toch te vermijden. Ik vind ze onhandig in gebruik, zeker als ze zo klein zijn dat je amper bij het product aan de rand kan. Deze zien er nog te doen uit. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top