Red de zeepaardjes met Beauty Kitchen Seahorse Plankton

Red de zeepaardjes met Beauty Kitchen Seahorse Plankton

Wat weet jij eigenlijk over zeepaardjes? Het zijn fantastische magische wezentjes om te zien! Dat ze bedreigd worden is natuurlijk verschrikkelijk. Gelukkig kun jij helpen! Met jouw aankoop van Beauty Kitchen Seahorse Plankton huidverzorgingsset adopteer jij een zeepaardje voor vier maanden. Een prachtig geschenk voor de feestdagen met een goed gevoel: voor jezelf en voor de zeepaardjes.*

Zeepaardjes zijn nuttig

Zeepaardjes zijn heel leuke diertjes om te zien. Er bestaat blauwe, groene en gele paardjes, maar voornamelijk zijn ze bruingroen van kleur. Zeepaardjes stammen af van de familie Syngnathidae (Paul M-D, 2017). Synwat? Onthoud maar gewoon dat het vissen zijn ;). De krullende staart van een zeepaardje is best handig! Hiermee kan hij zich vastgrijpen aan wier, gras of koraal. Gaaf he! En nee, ik heb niet te veel naar programma’s van Freek Vonk gekeken.

Zeepaardjes eten voornamelijk plankton, zoals fytoplankton. Dat is de plantaardige vorm van plankton (o.a. algen). Deze plankton zit vol met omega, vitamines en antioxidanten. Het schijnt zelfs zo te zijn dat fytoplankton zorgt voor een toename van 19,3% collageen in 24 uur waardoor je huid zachter, voller en stralender wordt. Daarom heeft Beauty Kitchen dus deze biologische (!) plankton gebruikt in een verzorgingslijn, speciaal voor jou.

Seahorse Plankton geschenkset

Voor de feestdagen heeft Beauty Kitchen en prachtige Seahorse Plankton geschenkset gemaakt. Deze bevat drie producten met fytoplankton, een voucher van tien euro om de producten met korting te kopen en een 4 maanden adoptiepapiertje voor een zeepaardje. Oh ja, en een coole badge die laat zien dat je The Seahorse Trust support. Dus: het is een blauwe blik vol met ‘good feelings’ voor de feestdagen.

Zoals ik al schreef bevat het geschenkset drie producten: een moisturiser, een gezichtsolie en een maskertje. De Everlasting Radiance Moisturiser zorgt voor een diepe ‘bevochtiging’ van de huid en maakt de huid gehydrateerd en verzorgd achter. De High Definition Facial Oil stimuleert collageen, zodat de huid voller wordt, verzacht fijne lijntjes en rimpels en hydrateert en beschermt de huid. Ten slotte zuivert en reinigt het 5 Minute Miracle Mask het gezicht en maakt de huid stralend en fris. Klinkt goed!

Ingrediënten Everlasting Radiance Moisturiser: Aqua (Water), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, Vegetable Glycerin, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Coco Caprylate, Cylindrotheca Fusiformis (Seahorse Plankton) Extract, Laminaria Digitata (Sea Kelp) Extract, Fucus Vesiculosus (Bladder Wrack) Extract, Himanthalia Elongata (Thongweed) Extract, Guaiazulene (Blue Chamomile), Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Seed Oil, *Helichrysum italicum (Immortelle), *Angelica Archangelica (Angelica), *Boswelia Carterii (Frankincense), *Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot), *Lavandula Angustifolia (Lavender), *Michelia Alba (Magnolia), *Citrus Nobilis (Mandarin Red), *Citrus Grandis (Grapefruit), *Juniperus Virginiana (Cedarwoord), *Cananga Odorata (Ylang Ylang), *Styrax Tonkinensis (Benzoin), Sodium Stearoyl Lactylate, Carrageenan Gum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, **Limonene, **Linalool, **Geraniol, **Citral, **Benzyl Benzoate, **Farnesol, **Benzyl Salicylate. *Natural Pure Essential Oils **potential allergens found in essential oils. All other ingredients are vegetable, fruit, mineral or coconut derived. (Holland & Barrett, z.j.).

Ingrediënten High Definition Facial Oil: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Laminaria Digitata (Seaweed) Extract, Cylindrotheca Fusiformis (Seahorse Plankton) Extract, Guaiazulene (Blue Chamomile), *Helichrysum italicum (Immortelle), *Angelica Archangelica (Angelica), *Boswelia Carterii (Frankincense), *Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot), *Lavandula Angustifolia (Lavender), *Michelia Alba (Magnolia), *Citrus Nobilis (Mandarin Red), *Citrus Grandis (Grapefruit), *Juniperus Virginiana (Cedarwood), *Cananga Odorata (Ylang Ylang), *Styrax Tonkinensis (Benzoin), Caprylic/Capric Triglyceride, **Limonene, **Linalool, **Geraniol, **Citral, **Benzyl Benzoate, **Benzyl Alcohol, **Benzyl Cinnamate, **Farnesol, **Benzyl Salicylate. *Natural Pure Essential Oils. **potential allergens found in essential oils. (Holland & Barrett, z.j.).

Ingrediënten 5 Minute Miracle Mask: Aqua, Kaolin (Clay), Vegetable Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Glucoside, Cylindrotheca Fusiformis (Seahorse Plankton) Extract, Laminaria Digitata (Sea Kelp) Extract, Fucus Vesiculosus (Bladder Wrack) Extract, Himanthalia Elongata (Thongweed) Extract, Guaiazulene (Blue Chamomile) Extract, Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Seed Oil, *Helichrysum italicum (Immortelle), *Angelica Archangelica (Angelica), *Boswelia Carterii (Frankincense), *Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot), *Lavandula Angustifolia (Lavender), *Michelia Alba (Magnolia), *Citrus Nobilis (Mandarin Red), *Citrus Grandis (Grapefruit), *Juniperus Virginiana (Cedarwood), Cananga Odorata (Ylang Ylang), *Styrax Tonkinensis (Benzoin), Caprylic/Capric Triglyceride, **Limonene, **Linalool, **Geraniol, **Citral, **Benzyl Benzoate, **Benzyl Alcohol, **Benzyl Cinnamate, **Farnesol, **Benzyl Salicylate. *Natural Pure Essential Oils, **potential allergens found in essential oils, All other ingredients are vegetable, fruit, mineral or coconut derived. (Holland & Barrett, z.j.).

Red de zeepaartjes met Beauty Kitchen Seahorse Plankton

Drie werkzame producten

De vraag is natuurlijk: hoe werken de producten? Om te beginnen: ik heb een probleemhuid met pukkeltjes, dus veel producten kan mijn gezicht niet hebben. Goed. Na een week testen ben ik erg fan geworden van de gezichtsolie! Hij maakt mijn huid lekker zacht en gehydrateerd. Dat heb ik zeker nodig met het koude weer en de verwarming. Ik verdeel ‘s avonds vier druppels van de olie over mijn gezicht en maak er gelijk een massage van. Goed voor je doorbloeding! Je voelt een klein laagje over je huid, maar dat vind ik zelf geen probleem als ik ga slapen. De volgende ochtend is mijn gezicht een perzikhuidje geworden.

Daarnaast vind ik de moisturiser erg fijn. Ik was nogal sceptisch, omdat ik reviews las over dat mensen huiduitslag kregen van de crème. Hallo! Ik wil niet nog meer pukkeltjes! Gelukkig heb ik geen last gekregen van uitslag! Integendeel, mijn huid knapte er van op. Het lijkt wel alsof mijn huid is ‘opgevuld’ en meer straalt. Ik gebruik de moisturizer als dagcrème.

Ten slotte is het vijf minuten masker ook prettig. Hij doet zijn werk zoals maskertjes moeten doen: verfrissen. Hij ruikt ook niet chemisch, wat ik vaak bij maskertjes ervaar. En daar houd ik niet van. Bovendien hoeft hij slechts vijf minuten op je gezicht, waardoor je niet het dilemma krijgt dat je per ongeluk aan je gezicht zit of een trui wilt aantrekken en even vergeet dat er iets op je gezicht zit ;).

Conclusie: ik vind de drie Seahorse producten van Beauty Kitchen erg fijn! Ik weet zeker dat je iemand (en een zeepaardje) gelukkig kunt maken met deze geschenkset. Red de zeepaardjes met Beauty Kitchen Seahorse Plankton geschenkset is te koop voor 49,99 euro bij Holland & Barrett. Het is een cadeau in een hogere prijsklasse, maar je red er zeepaardjes mee en koopt drie fijne producten.

Wat vind jij dat Beauty Kitchen de zeepaardjes redt?

Liefs,

Lysanne

*Gesponsord

Een goedkoper cadeau? Dan is Beauty Kitchen Wonder Balm wellicht een goede keuze!

Comments

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *