woensdag, april 24, 2019
Groen leven Lichaamsverzorging Review

Sukin biologische Rosehip Oil

Sukin biologische Rosehip Oil

“Koud en droog weer is funest voor je huid.” Het lijkt net alsof ik een tv-commercial inspreek… Anyway: het klopt wel. Mijn lippen zijn droog en er zitten velletjes op mijn neus. En na een warme douche trekt mijn huid zo erg, dat ik snel een crème of olie moet gebruiken. Zo gebruikte ik deze vegan Sukin biologische Rosehip Oil voor mijn gezicht. Wat ik van deze olie vind, lees je hier.*

Sukin biologische Rosehip Oil

Sukin is een vrij nieuw merk. Ze bestaat sinds 2007 in Australië, maar is net nieuw op de Nederlandse markt. Sukin maakt werkzame, duurzame en betaalbare huidverzorging. Het merk maakt gebruik van planten, antioxidanten en essentiële oliën om de natuurlijke vitaliteit en glans van huid en haar te herstellen. Alle ingrediënten van Sukin zijn gemaakt van Australische producten die een natuurlijke afkomst hebben, evenals dat ze dierproefvrij en vegan zijn. Haar formules zijn klimaatneutraal, biologisch afbreekbaar en veilig als ze in het huishoudelijk water komen (Sukin, z.j.).

Wow! Sukin klinkt als muziek in mijn oren. Het kan nog beter: Sukin’s producten bevatten geen SLS, SLES, parabenen, kunstmatige geur- en kleurstoffen, dierlijke ingrediënten, harde wasmiddelen, Propylene Glycol, Triethanolamine, minerale oliën en EDTA (Ethyleendiaminetetra-azijnzuur) (Sukin, z.j.). Nou, dit product wil ik dus graag uitproberen!

Sukin biologische Rosehip Oil

Rozenbottelolie

Oke, het kan nog een stapje beter. Sukin biologische Rosehip Oil bevat slechts één ingrediënt, namelijk Rosa Eglanteria oil. Oftewel: rozenbottelolie. Deze olie bevat vitamine C, A, B1 en B2. Daarnaast is de olie rijk aan essentiële vetzuren en voorkomt een droge huid, fijne lijntjes en rimpels. Kortom: deze olie lijkt ideaal te zijn voor een droge huid. Dat heb ik nou net nodig in de winter!

Sukin biologische Rosehip Oil

Zachte en stralende huid

Zoals ik schreef, trekt mijn huid ontzettend erg na een warme douche. Vooral mijn gezicht is écht niet te doen. Daarom heb ik mijn gezicht na het douchen ingesmeerd met Sukin biologische Rosehip Oil. Ik heb slechts drie druppels nodig gehad voor mijn gezicht. Het flesje gaat hierdoor lang mee! En het is best een grote fles (50 ml). Daarnaast ruikt de olie erg lekker. Hij heeft geen sterke geur en dat vind ik persoonlijk fijner dan een chemisch ruikende gezichtsverzorging. Ik vind hem zelfs ruiken naar havermout. Geen idee waarom, want er zit geen havermout in. Goed. De olie trekt snel in mijn huid waardoor het niet op mijn kussen terechtkomt. De olie is ook ideaal om te gebruiken voordat je make-up opdoet, want je mascara smelt dus niet weg. Uiteindelijk voelt mijn gezicht lekker zacht aan en straalt ook een beetje.

Conclusie

Ik vind Sukin biologische Rosehip Oil een zeer fijn product die echt iets voor je huid doet. Ik merk dat een duurder huidverzorgingsproduct beter zijn werk doet dan zeer goedkope producten. Daarom raad ik dit product je van harte aan!

Sukin biologische Rosehip Oil is te koop bij Holland & Barrett voor 25,99 euro.

Gebruik jij een crème of olie voor je gezicht?

Liefs,

Lysanne

Op zoek naar een fijne andere gezichtolie? Bekijk mijn review van Beauty Kitchen’s Seahorse Plankton.

*Gesponsord

2 thoughts on “Sukin biologische Rosehip Oil

  1. Dit klinkt echt als een superfijne olie. Ik heb in de winter altijd een heel droge en trekkerige huid, dus dit lijkt me heel erg fijn. Dankjewel voor de goede tip! Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top