Vintage liefde in huis 7

7 februari 2018 8 Door Lysanne

Soms kom je toevallig kringlooppareltjes tegen op onverwachte plekken. Denk over een hoekje naast een grote kast of in een doosje in een doosje. Ja echt! Zo vond ik twee vintage lepels helemaal onderin een bestekbak en een blikje in een eischeider. Hoe verzin je het. Kijk je mee naar Vintage liefde in huis 7? Vintage liefde in huis 7 Ik geef het eerlijk toe: het kan best moeilijk zijn om vintage spullen in kringloopwinkels te vinden. In de meeste gevallen vind je er namelijk plastic bakjes van de HEMA of borden van de IKEA. De echt oude spullen zijn alleen te vinden als je goed zoekt en doorzettingsvermogen hebt. Tenzij je naar een antiekwinkel gaat, want daar staat de hele zaak vol met oude meuk. Helaas betaal je daar ook de hoofdprijs. Vintage Purol blikje Anyway, af en toe lukt het me om prachtige pareltjes te vinden. Hoe? Door als een ware Indiana Jones door de kringloop te jagen. Figuurlijk dan. En dan kom je op de meest gekke plekken super leuke spullen tegen. Zo ook het mini Purol blikje op de eerste foto. Hij zat verstopt in een vintage eischeider kannetje. Ik heb gelijk de eischeider ook maar gekocht, want die zag er te leuk uit. Gelukkig zat er geen Purol meer in het blikje! Zilveren vintage lepels Naast het Purolblikje vond ik twee met zilver omhulde lepel met prachtige motieven. De ene heeft een bloemenmotief wat op de art nouveaustijl lijkt en de ander is gedetailleerder aan de onderkant. De laatstgenoemde lijkt een beetje op een soeplepel, alleen dan met gaten. Ik denk dat het voor thee is of iets dergelijks. Wat denk jij? Prachtig houtsnijwerk stoel Het laatste item van Vintage liefde in huis 7 vond ik niet in een doosje of een laatje. Dat zou ook niet passen, haha. Het is namelijk een stoel. Toen ik hem zag, was ik gelijk verliefd. Zo. Ontzettend. Mooi. De stoel heeft prachtig houtsnijwerk in de poten, namelijk bloemetjes. Ook het borduurwerk is heel mooi gemaakt. Het is echt zo’n stoel die in een inloopkast staat te shinen of in de hoek van de woonkamer. Ik ben er in ieder geval heel blij mee! Welke pareltjes heb jij in de kringloop gevonden? Liefs, Lysanne Dol op vintage? Lees dan mijn andere artikelen over Vintage liefde in huis.

Soms kom je pareltjes in de kringloopwinkel tegen op onverwachte plekken. Denk over in een hoekje naast een grote eiken kast of in een doosje in een doosje. Ja echt! Zo vond ik twee vintage lepels helemaal onderin een bestekbak en een blikje in een eischeider. Hoe verzin je het. Kijk je mee naar Vintage liefde in huis 7?

Vintage liefde in huis 7

Ik geef het eerlijk toe: het kan best moeilijk zijn om vintage spullen in kringloopwinkels te vinden. In de meeste gevallen vind je er namelijk plastic bakjes van de HEMA of borden van de IKEA. De echt oude spullen zijn alleen te vinden als je goed zoekt en doorzettingsvermogen hebt. Tenzij je naar een antiekwinkel gaat, want daar staat de hele zaak vol met oude meuk. Helaas betaal je daar ook de hoofdprijs.

Vintage Purol blikje

Anyway, af en toe lukt het me om prachtige pareltjes te vinden voor minuscule bedragen. Hoe? Door als een ware Indiana Jones door de kringloop te jagen op zoek naar bijzondere en unieke items. Figuurlijk dan, want ik heb niet zo’n hoed en lasso. Tijdens de jacht kom je op de meest gekke plekken super leuke spullen tegen. Zo kwam ik het mini Purol blikje op de eerste foto tegen. Waar? Hij zat verstopt in een vintage eischeider kannetje. Ja, echt de plek waar ik meteen aan dacht (sarcasme)! Ik heb gelijk de eischeider ook maar gekocht, want die zag er te leuk uit. Trouwens, gelukkig zat er geen Purol meer in het blikje! Ben ik de enige die het vies vindt als je gebruikte make-up in de kringloop tegenkomt?

Soms kom je toevallig kringlooppareltjes tegen op onverwachte plekken. Denk over een hoekje naast een grote kast of in een doosje in een doosje. Ja echt! Zo vond ik twee vintage lepels helemaal onderin een bestekbak en een blikje in een eischeider. Hoe verzin je het. Kijk je mee naar Vintage liefde in huis 7? Vintage liefde in huis 7 Ik geef het eerlijk toe: het kan best moeilijk zijn om vintage spullen in kringloopwinkels te vinden. In de meeste gevallen vind je er namelijk plastic bakjes van de HEMA of borden van de IKEA. De echt oude spullen zijn alleen te vinden als je goed zoekt en doorzettingsvermogen hebt. Tenzij je naar een antiekwinkel gaat, want daar staat de hele zaak vol met oude meuk. Helaas betaal je daar ook de hoofdprijs. Vintage Purol blikje Anyway, af en toe lukt het me om prachtige pareltjes te vinden. Hoe? Door als een ware Indiana Jones door de kringloop te jagen. Figuurlijk dan. En dan kom je op de meest gekke plekken super leuke spullen tegen. Zo ook het mini Purol blikje op de eerste foto. Hij zat verstopt in een vintage eischeider kannetje. Ik heb gelijk de eischeider ook maar gekocht, want die zag er te leuk uit. Gelukkig zat er geen Purol meer in het blikje! Zilveren vintage lepels Naast het Purolblikje vond ik twee met zilver omhulde lepel met prachtige motieven. De ene heeft een bloemenmotief wat op de art nouveaustijl lijkt en de ander is gedetailleerder aan de onderkant. De laatstgenoemde lijkt een beetje op een soeplepel, alleen dan met gaten. Ik denk dat het voor thee is of iets dergelijks. Wat denk jij? Prachtig houtsnijwerk stoel Het laatste item van Vintage liefde in huis 7 vond ik niet in een doosje of een laatje. Dat zou ook niet passen, haha. Het is namelijk een stoel. Toen ik hem zag, was ik gelijk verliefd. Zo. Ontzettend. Mooi. De stoel heeft prachtig houtsnijwerk in de poten, namelijk bloemetjes. Ook het borduurwerk is heel mooi gemaakt. Het is echt zo’n stoel die in een inloopkast staat te shinen of in de hoek van de woonkamer. Ik ben er in ieder geval heel blij mee! Welke pareltjes heb jij in de kringloop gevonden? Liefs, Lysanne Dol op vintage? Lees dan mijn andere artikelen over Vintage liefde in huis.

Zilveren vintage lepels

Naast het Purolblikje vond ik twee met zilver omhulde lepel met prachtige motieven he-le-maal onderin een bestekbak. Tja, dan moet je wel eerst de hele bak hebben doorgespit om zoiets te vinden. Dat is dus mooi wel de moeite waard geweest! De een heeft een bloemenmotief wat op de art nouveaustijl lijkt en de ander is gedetailleerder aan de onderkant. De laatstgenoemde lepel lijkt een beetje op een soeplepel, alleen dan met gaten. Ik denk dat het voor thee moet zijn geweest of iets dergelijks. Wat denk jij?

Soms kom je toevallig kringlooppareltjes tegen op onverwachte plekken. Denk over een hoekje naast een grote kast of in een doosje in een doosje. Ja echt! Zo vond ik twee vintage lepels helemaal onderin een bestekbak en een blikje in een eischeider. Hoe verzin je het. Kijk je mee naar Vintage liefde in huis 7? Vintage liefde in huis 7 Ik geef het eerlijk toe: het kan best moeilijk zijn om vintage spullen in kringloopwinkels te vinden. In de meeste gevallen vind je er namelijk plastic bakjes van de HEMA of borden van de IKEA. De echt oude spullen zijn alleen te vinden als je goed zoekt en doorzettingsvermogen hebt. Tenzij je naar een antiekwinkel gaat, want daar staat de hele zaak vol met oude meuk. Helaas betaal je daar ook de hoofdprijs. Vintage Purol blikje Anyway, af en toe lukt het me om prachtige pareltjes te vinden. Hoe? Door als een ware Indiana Jones door de kringloop te jagen. Figuurlijk dan. En dan kom je op de meest gekke plekken super leuke spullen tegen. Zo ook het mini Purol blikje op de eerste foto. Hij zat verstopt in een vintage eischeider kannetje. Ik heb gelijk de eischeider ook maar gekocht, want die zag er te leuk uit. Gelukkig zat er geen Purol meer in het blikje! Zilveren vintage lepels Naast het Purolblikje vond ik twee met zilver omhulde lepel met prachtige motieven. De ene heeft een bloemenmotief wat op de art nouveaustijl lijkt en de ander is gedetailleerder aan de onderkant. De laatstgenoemde lijkt een beetje op een soeplepel, alleen dan met gaten. Ik denk dat het voor thee is of iets dergelijks. Wat denk jij? Prachtig houtsnijwerk stoel Het laatste item van Vintage liefde in huis 7 vond ik niet in een doosje of een laatje. Dat zou ook niet passen, haha. Het is namelijk een stoel. Toen ik hem zag, was ik gelijk verliefd. Zo. Ontzettend. Mooi. De stoel heeft prachtig houtsnijwerk in de poten, namelijk bloemetjes. Ook het borduurwerk is heel mooi gemaakt. Het is echt zo’n stoel die in een inloopkast staat te shinen of in de hoek van de woonkamer. Ik ben er in ieder geval heel blij mee! Welke pareltjes heb jij in de kringloop gevonden? Liefs, Lysanne Dol op vintage? Lees dan mijn andere artikelen over Vintage liefde in huis.

Prachtig houtsnijwerk stoel

Het laatste item van Vintage liefde in huis 7 vond ik niet in een doosje of een laatje. Dat zou ook niet passen, haha. Het is namelijk een stoel. Toen ik hem zag, was ik gelijk verliefd. Zo. Ontzettend. Mooi. De stoel heeft prachtig houtsnijwerk in de poten, namelijk bloemetjes. Ook het borduurwerk is heel mooi gemaakt. Het is echt zo’n stoel die in een inloopkast staat te shinen of uitblinkt in de hoek van de woonkamer. Ik ben er in ieder geval heel blij mee!

Welke pareltjes heb jij in de kringloop gevonden?

Liefs,

Lysanne

Dol op vintage? Lees dan mijn andere artikelen over Vintage liefde in huis, zoals nummer 1.