Fotodagboek 15

Fotodagboek 15

Wowie: het is al weer april. Voor je het weet, is het lekker weer en trekken we massaal onze korte broeken en t-shirts aan. Voordat het zover is, kijk ik terug naar de maand maart. Zo ging ik een midweek naar Keulen, kreeg ik eindelijk mijn bachelordiploma en probeerde ik een ananas- en mangoplant te kweken. Kijk je mee naar mijn fotodagboek 15 van maart?

Fotodagboek 15

Vintage trui en fruit kweken

Deze lila vintage trui zit zo fijn! Ik kocht hem in de kringloop voor 3,50 euro (geloof ik) en is gemaakt van 100% wol. De trui is ietwat te groot, maar dat vind ik niet erg. Ik prop hem namelijk in mijn broek. Probleem opgelost!

Aangezien mijn eerste avocadopit een plant is geworden, ben ik er nog een aan het kweken. Toen dacht ik: ik probeer het met een ananas en mango. Helaas is het ananasproject mislukt, want hij begon te schimmelen. Damn! De mango heeft nog geen worteltje laten zien, dus to be continued!

Kölner Zoo en Kölner Dom

In de laatste week van maart ging ik samen met mijn vriend naar Keulen. Nou ja, ik sleepte hem gewoon mee. Ik wilde namelijk wat natuurlijke/vegan verzorgingsproducten en make-up uit Duitsland kopen. Ook bezocht ik wat culturele en historische hoogstandjes, waaronder de dierentuin en de dom. Ik vond de dierentuin echt heel leuk! Er zijn zoveel dieren te zien. Ik aaide zelfs een super lief geitje. Door de kou waren niet alle dieren buiten, maar gelukkig was er genoeg te zien.

Hauptbahnhof en eenhoorn washandje

We gingen met de ICE International naar Keulen. Hiermee ben je vanaf Amsterdam Centraal binnen drie uur op het Haupbahnhof. Ideaal vind ik, want je hoeft nergens je auto te parkeren. Ben je eenmaal op het station in Duitsland, zie je op elk perron een kiosk met currywurst. Ik heb een vegan variant gegeten en dat was best wel heel erg lekker!

Wat ik kocht in Duitsland? Nou, dit super toffe eenhoorn wanshandje bij DM! Zo leuk!

Diploma-uitreiking en IJ Amsterdam

Eindelijk mocht ik in maart mijn diploma komen ophalen! Naast dat het gesprekje van mijn begeleider akward was, had ik een leuke dag. Nu heb ik mijn bachelor Communicatie in de pocket.

Nu ik ben afgestudeerd, ben ik op zoek naar een leuke baan. Helaas is dit nog best lastig, omdat de markt weer groeit. Bovendien is de vraag voor communicatie niet zo groot, maar het aanbod wel. Ik ga echter niet bij de pakken neerzitten en solliciteer ik naar mijn droombaan. Zo was ik vorige week op gesprek in Amsterdam. Ik liep langs het IJ en dacht: wat een fijn voorjaarsweer. Nu hopen dat het snel warmer wordt.

Make-uploos en Texel

Vroeger kon ik écht niet zonder make-up de deur uit. Nu kan het me eigenlijk niet zo veel meer schelen als ik zonder mascara naar buiten ga. Bovendien ben ik ‘s avonds sneller klaar om naar bed te gaan, haha. Ik houd echter nog steeds van opmaken hoor!

In maart ging ik ook naar mijn opa die op Texel woont. De oma van mijn vriend woont er ook. Dat was super toevallig toen wij elkaar leerden kennen! Het was lekker voorjaarsweer, dus gingen we in de tuin lopen. Er groeiden veel krokussen! Ik houd van de lente.

Lemon cheesecake en vintage vismessen

Het laatste tripje van maart was naar Delfshaven. Mijn vriend en ik fietsten vanaf Delft door de polder naar Rotterdam. Delfshaven heeft een heel mooi historisch centrum met onder andere een oud VOC pakhuis. In Delfshaven aten we samen een lemon curd cheesecake en dronk ik een soja cappuccino. Ik vond dit een grote stap van mezelf, omdat ik nog steeds geen stuk taart durf te eten. Ik heb mijn grens opgezocht en er gebeurde daarna niets. Geen schuldgevoel! Daar ben ik erg blij mee. Elk stapje is een stapje vooruit.

Ten slotte vond ik vintage vismessen in de kringloop. Deze messen behoren bij het ‘echte’ vintage bestek, vind ik. Ik was dan ook blij dat ik ze voor 15 cent per stuk meenam.

Wil je op de hoogte zijn wat ik allemaal doe? Volg me op Instagram via @thisisjoan1!

Vertel me eens, hoe was jouw maart?

Bekijk mijn fotodagboek van februari voor meer leuke foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *