Fotodagboek 18

Fotodagboek 18

Jongens, ik heb eindelijk internet in mijn huisje! Dat betekent dat ik weer aan de slag kan met mijn blog. Afgelopen juni heb ik zonder internet gezeten, dus helaas kon ik hierdoor minder bloggen. Wil je weten wat ik heb gedaan in de maand zonder internet? Ik laat het je zien in dit fotodagboek 18 van juni. Kijk je mee?

Fotodagboek 18

Geen make-up? Dan maar een filter

Op dagen dat ik sport, ga ik zonder make-up naar mijn werk. Waarom? Het is gewoon te veel gedoe om make-up remover mee te nemen, voor het sporten make-up eraf te halen en dán pas te gaan sporten. Kortom: ik ben te lui, haha. En als ik dan een selfie maak ik de trein (wie niet?), dan gooi ik er maar een filter over. Opgelost!

Verder vond ik in de kringloop een te gekke rode sjaal. Ik dacht meteen: die staat leuk in mijn haar. En dat voor nog geen 1 euro.

Als vriendlief niet thuis is

In juni was ik anderhalve week alleen thuis, omdat mijn vriend op vakantie was. Dus had ik lekker veel tijd om mijn eigen feestje thuis te houden. Met lekker eten! Zo maakte ik spring rolls met gemarineerde tempeh én vegan Turkse pizza.

Mysterieus bos

In juni ging ik een dagje bij mijn ouders slapen. Onderweg naar het station fietste ik een stukje door het bos heen, rond 7 uur in de ochtend. Wow! Het bos is in de ochtend mooi. Daar maakte ik een paar prachtige plaatjes van. Heel mysterieus, vind je niet?

De schaar erin

Ik was mijn lange haar echt even zat. Ik had de hele tijd klitten, het pluisde en op een of andere manier ging mijn vriend er constant op liggen. Dus hup: de schaar erin. Een kort kapsel was even wennen, maar ik ben er blij mee! Nu maar hopen dat het snel lang wordt ;).

Nu ik naar mijn haar op de bovenstaande foto kijk, denk ik: het heeft dezelfde kleur als de bieten latte op de andere foto. Woops. Gelukkig is het maar een filter ;). Over bieten lattes gesproken: die zijn lekker! En leuk, omdat het drankje roze is.

Bananenboom in kas

In de Haarlemmer Kweektuin zag ik een prachtige bananenboom. Volgens mij maak ik free publicity voor de kweektuin, want ik heb het er zó vaak over. Maar het is ook een leuke plek! Naast een bananenboom zag ik een zoete aardappelplant, cactussen en paprikaplantjes. En geitjes.

Ten slotte zat ik uiteraard niet stil voor mijn blog in juni. Ik was alvast foto’s aan het schieten om vooruit te werken. Dat scheelt echt veel tijd!

Vertel eens, hoe was jouw juni?

Liefs,

Lysanne

Wil je meer foto’s zien dan alleen fotodagboek 18? Bekijk dan mijn fotodagboek van mei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *