Home » Vegan

Vegan

De beste 3 vegan koffierecepten

een kopje vegan koffie met koffie art op een houten plank met een plant op de achtergrond

Steeds meer mensen stappen over op plantaardige vervangers van melk. Sommigen vanwege een eiwit-allergie, lactose-intolerantie, of omdat je hebt besloten geen dierlijke producten meer te consumeren. Gelukkig mis je koemelk totaal niet wanneer je de juiste recepten maakt. Met de beste espressomachine en de volgende overheerlijke vegan koffierecepten kun jij je dag beginnen met een geweldig kopje koffie.

De beste 3 vegan koffierecepten Meer lezen »

Stel een heerlijk vegan kerstontbijt samen met deze 10 recepten

een blije jonge vrouw kijkt trots dat ze een vegan kerstontbijt heeft samengesteld met taart en ander kersteten

Tijdens de kerstdagen heb je meer tijd om een heerlijk ontbijt klaar te maken. Voor jezelf, de familie of andere gasten. Wil jij een vegan kerstontbijt samenstellen? In dit artikel deel ik graag 10 heerlijke vegan ontbijtrecepten met je om de kerstochtenden goed te starten. Ook geef ik je 3 tips om het ontbijt goed voor te bereiden. Laat je verrassen door de diversiteit aan smaken, en maak van jouw ontbijttafel een feest van plantaardige lekkernijen en gezelligheid.

Stel een heerlijk vegan kerstontbijt samen met deze 10 recepten Meer lezen »

Hoe krijg je als vegan genoeg omega 3 binnen?

witte vegan omega 3 capsules op een gele achtergrond

Eet je plantaardig? Dan is het belangrijk dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt om gezond te blijven. Zoals omega 3-vetzuren. Dat kan een uitdaging zijn, omdat omega 3 vaak uit vis, schelpdieren of visolie wordt gehaald. Geen nood. In dit artikel vind je handige tips om als veganist voldoende omega 3 binnen te krijgen.

Hoe krijg je als vegan genoeg omega 3 binnen? Meer lezen »

Scroll naar boven