Fotodagboek 21

Fotodagboek 21

Hatsjoe! Je merk dat het oktober is. Tijd om je een kijkje te geven in mijn fotodagboek 21. Wat ik in september heb gedaan? Ik ging bijvoorbeeld naar Amersfoort en bakte een gezonde pruimentaart. Nieuwsgierig wat ik nóg meer heb ondernomen? Je ziet het in dit artikel!

Fotodagboek 21

2x plat brood

Als je elke dag brood eet, komt het soms figuurlijk je neus uit (het zou maar letterlijk uit je neus komen). Daarom maak ik vaak iets anders als ik thuis lunch, zoals platbrood. Ik maakte een kikkererwtenpannenkoek met hummus, sla en tofu. En de andere keer vegan Turkse pizza. Lekker!

Steden ontdekken

Ik vind het heel leuk om nieuwe plekken te ontdekken. En dat kan gewoon in Nederland. Zo bezocht ik de oude binnenstad van Amersfoort. Het is even lopen vanaf het station, maar zo de moeite waard. De binnenstad staat vol met superschattige, oude huizen en de sfeer is ook heel gezellig. En ik kocht een mooie vintage bandana :).

Ook vind ik dat Delft een mooie binnenstad heeft met kleine grachten. Ik heb een tijdje deels in Delft gewoond en gestudeerd, omdat mijn vriend daar woonde. Zo ontdekte ik Hummus Delft en Kek de koffiebar. Ik raad je zeker aan om deze 2 tentjes te bezoeken als je naar Delft gaat.

Fijn nazomeren

In fotodagboek 20 zag je dat ik in augustus naar Utrecht ging. Het was erg lekker weer, dus ik wilde met deze foto nog even fijn nazomeren ;). Ook denk ik terug aan de zomer dankzij de prachtige paarse orchidee die ik van mijn vriend kreeg. Gewoon zomaar. Vriendjes kunnen heel irritant zijn, maar zijn ook wel heel lief :P. Prachtig is de plant, vind je niet? Hij staat er zelfs nu nog heel mooi bij.

Vegan comfort food

Serveer me vegan comfort food, en je hoort me niet meer. Zo maakte ik superlekkere falafel en vegan pesto pasta. En het mooie van deze gerechten is dat ze gezond zijn. Zo kun je toch genieten van iets lekkers! En dat wil je.

Vintage en gezond koken

Vintage en gezond koken zijn mijn 2 favoriete hobby’s. Best gek eigenlijk, want vroeger vond ik oude dingen vies en interesseerde het me niet echt wat ik at. Zo zie je maar dat je leven steeds verandert. Misschien vind ik over 10 jaar roeien wel heel leuk. Of gitaar spelen. Het leven zit vol verrassingen :).

Ten slotte: op de bovenstaande linker foto draag ik een jaren ’50 topje en op de rechterfoto zie je een superlekkere marsepein pruimentaart.

Vertel eens, hoe was jouw september?

Liefs,

Lysanne

Wil je meer foto’s zien dan alleen fotodagboek 21? Bekijk dan mijn fotodagboek van augustus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *