Word slapend mooi met de Satin Sleepers kussensloop

Satin Sleepers kussensloop

Slapen is goed voor je. Tijdens je slaap herstelt namelijk je lichaam en geest. Zelf houd ik zo’n 9 uur per dag een schoonheidsslaapje, omdat ik lang nodig heb om op te laden. Wist je dat je nóg meer uit je slaap kunt halen met Satin Sleepers? Dit satijnen kussensloop is een weldaad voor je huid en haar. Daar wil je vast meer over weten! In dit artikel vertel ik je alles over de Satin Sleepers kussensloop.*

Wat is de Satin Sleepers kussensloop?

Satin Sleepers zijn satijnen kussenslopen, gemaakt om je haar en huid tijdens het slapen mooi te houden. Ze zijn een weldaad voor je huid en haar. Daarnaast zijn Satin Sleepers erg shiny. Daarmee bedoel ik dat ze mooi glimmen en luxe ogen. Zo wordt slapen nóg leuker ;). De kussenslopen zijn verkrijgbaar in 12 kleuren, zodat je een kleur kunt kiezen die bij je past. Ik ben op de Scandinavische tour, dus mocht 2 mooie ijsblauwe kussenslopen proberen.

Het materiaal van Satin Sleepers

Zoals ik je al vertelde, zijn Satin Sleepers gemaakt van satijn. Dit is een weeftechniek die ervoor zorgt dat garen heel dicht op elkaar liggen. Hierdoor krijg je een fijn, soepel en glanzend materiaal. Dus knoop goed in je oren: satijn is geen materiaal, maar een weeftechniek ;).

Knoop goed in je oren: satijn is geen materiaal, maar een weeftechniek ;).

Satin Sleepers is niet zomaar een satijnen kussensloop

Doordat eigenaresse Renate Veugel meer dan 5 jaar onderzoek heeft gedaan, zijn Satin Sleepers een bijzondere kussenslopen. Ze hebben namelijk 80 draden per inch. Ter vergelijking: normale kussenslopen hebben 52 draden per inch.

Satin Sleepers kussensloop

Waar is een satijnen kussensloop goed voor?

Door de verfijnde weeftechniek zijn Satin Sleepers goed voor je huid en haar in tegenstelling tot een katoenensloop die tegen je hoofdhuid en haarschubben schuurt. Maar welke voordelen heeft een Satin Sleeper nog meer? Hieronder vind je een greep uit de voordelen:

  • Voorkomen van gespleten haarpunten
  • Glanzend haar
  • Minder vet haar
  • Voorkomen van puistjes
  • Geen vouwen in je gezicht
  • Voorkomen van rimpels

Daarnaast is het goed om te weten dat Satin Sleepers 100% anti-allergeen en diervriendelijk zijn. Ik had nog even aan Renate nagevraagd waar het satijn van gemaakt is. En dat is gemaakt van polyester, waardoor het kussensloop nóg zachter is.

Satin Sleepers zijn 100% anti-allergeen en diervriendelijk.

Hoe slaapt de Satin Sleepers kussensloop?

Natuurlijk ben je vast benieuwd hoe zo’n satijnen kussensloop slaapt. Ik kan je vertellen dat het even wennen is. Dit komt doordat het kussensloop inderdaad heel erg glad is. Je schuift bijna met je hoofd van het kussen af als je niet goed ligt. En na het slapen? Ik merk inderdaad dat ik geen vouwen op mijn gezicht heb. Ik ben zeg maar het type ‘wildslaper’ en beweeg veel in bed, dus ik heb gauw vouwen op mijn gezicht. Heel charming als je ‘s ochtend in het ov zit. Verder merk ik nog niet echt verschil tussen een katoenen en een satijnen kussensloop. Daar moet ik de Satin Sleepers langer voor testen.

Conclusie over Satin Sleepers

Satin Sleepers zijn mooie, gladde satijnen kussenslopen die je bed dat ene extra stukje luxe geven. Ze verzorgen je haar en huid terwijl je slaapt, zodat je meer uit je schoonheidsslaapje haalt. Ik merkte dat ik geen vouwen op mijn gezicht meer had, maar ik ondervond op korte termijn nog geen verschil in bijvoorbeeld mijn haar. Dat zou ik op lange termijn moeten proberen. Maar ik denk dat Satin Sleepers wel een mooie zet is om echt goed te slapen. Daarnaast zijn de kussenslopen heel geschikt om een bijzonder cadeau aan je beste vriendin, moeder of oma te geven.

Satin Sleepers kussensloop

Over Renate Veugel

Satin Sleepers is de ontdekking van Renate Veugel. Deze jonge onderneemster kreeg vaak complimentjes over haal glanzende haren. Haar geheim? Ze sliep op een satijnen kussen. Bovendien kwam Renate erachter dat door het ruwe oppervlakte van katoenen kussenslopen je haar en huid werden beschadigd. Je raadt het al: Renate ging aan de slag en Satin Sleepers was geboren.

Satin Sleepers kussenslopen kopen

Ben je enthousiast en wil je een Satin Sleepers kussensloop kopen? Je kunt ze onder andere bestellen in de webshop van Satin Sleepers vanaf €17,50.

Met wat voor kussensloop slaap jij?

Liefs,

Lysanne

*Dit product heb ik gekregen, maar beïnvloedt mijn mening niet.

Wil je nóg beter voor jezelf zorgen? Maak dan je beautyproducten zelf met het Groene Beautyboek.

Lysanne Joan

Lysanne is contentspecialist, SEO lover en eigenaar van This is Joan. Ze deelt op haar websites tips en tricks om elke dag een stapje groener te leven. Van gezonde recepten en groene tips tot planten kweken, vintage en vegan producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *