Fotodagboek 27: van boaterhoed tot tuinieren

Fotodagboek 27

Fotodagboek 27 staat voor je klaar! Deze keer lees je wat ik in april heb gedaan. Ik ben veel naar buiten gegaan, want het was prachtig weer! In tegenstelling tot nu, want terwijl ik in mijn online dagboek schrijf, komt het met bakken uit de hemel. Om te huilen. Laten we hopen dat het snel beter weer wordt. Kijk je mee?

Fotodagboek 27

Wandelen op landgoed Hilverbeek

In het bos wandelen, is het fijnste wat er is! Zo ontdekten mijn vriend en ik in april landgoed Hilverbeek, een mooie plek tussen Hilversum en ‘s Graveland. Het is er rustig, zodat je ook écht kunt genieten van de natuur. Ook is het landschap heel divers en kun je verschillende routes lopen. Hilverbeek is een aanrader als je wilt wandelen en in de buurt van Hilversum bent.

Spitten in de lentezon

Vroeger spitte ik wel eens de moestuin van mijn ouders. En daar had ik toen een hekel aan (wie niet als kind). Nu had ik zin om de handen uit de mouwen te steken en de tuin van mijn ‘schoonoma’ om te spitten. Wat een onkruid! Ik kwam ook veel aardperen tegen die ik in een zak verzamelde voor thuis. Helaas hebben ze de keuken niet gered, want ze waren beschimmeld. Toch had ik een leuke middag!

Nieuwe plantjes voor in huis

Ik zeg maar zo: je kunt nooit genoeg planten in huis hebben! Zeker als je net zoals ik alleen een klein voortuintje hebt. Ik kreeg van mijn vriend mooie tulpenbollen en ik kocht zelf een té gekke plant met roze blaadjes. Ik zag ‘m bij de Intratuin en moest dit plantje kopen. Alleen weet ik niet hoe hij heet, dus ik kan je dit helaas niet vertellen. Het plantje stond voor de kassa bij de minuscule plantenvriendjes.

Vegan salade bij Vers

Wanneer je in Hilversum of Utrecht bent, raad ik je aan om naar Vers saladebar te gaan. In dit tentje eet je zulke lekkere én gezonde salades! Bovendien zijn bijna alle gerechten vegan. Mijn favoriet is de protein bowl met gebakken tempeh. De pittige tomatensoep en de raw cheesecake zijn ook aanraders!

Cappuccino drinken met mama

In april ging ik samen met mijn moeder een weekendje Aken om vegan make-up, doucheschuim en haarverzorging in bulks in te staan! Serieus, ik ging met een vol rolkarretje en 2 tassen naar huis. Maar dan hoef ik 1 tot 1,5 jaar niets meer te kopen. Vóór het winkelen gingen we ook nog naar Mayersche Buchhandlung (de grote boekwinkel) en dronken we in het koffietentje daar tegenover een lekkere cappuccino. Het was een leuk weekend, maar wel onwijs slopend.

Spotgoedkope raw bars bij Action

Elke keer als ik naar de Action ga, en dat is redelijk vaak, liggen er nieuwe repen in het schap. Ik spotte de smaken groene thee, gember en rozenbottel. Ze zijn spotgoedkoop, lekker en bevatten goede ingrediënten. Wat wil je nog meer? Dus ik kocht een paar reepje die ik in mijn tas kan doen.

Roze bloesem is een teken van de lente

Ik ga regelmatig even een blokje om voor een frisse neus. Zeker als het lekker weer is, moet ik van mezelf naar buiten. Tijdens mijn wekelijkse rondje zag ik onwijs veel bloesem. Daar moest ik natuurlijk een foto van maken! Prachtig om die mooie, roze kleuren te zien, vind je niet?

Jaren ’20 boaterhoed

Ten slotte zie je in mijn fotodagboek 27 deze boaterhoed. De hoed was een trend in de jaren ’20 voor mannen. Ik heb vintage winkels overhoop gehaald en vrijwel het hele internet afgespeurd, maar ik kon geen mooie of passende vinden. Totdat ik bij de H&M op deze boaterhoed stuitte. Ik vind vooral het roze lint erg leuk! Zo zie je maar: je loopt er ooit wel eens tegenaan als je niet meer zoekt. ;)

Zo vertel me nu eens hoe jouw april eruitzag?

Liefs,

Lysanne

Wil je meer fotodagboeken zien? Bekijk dan eens mijn fotodagboek van maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *