Fotodagboek 35: van b-day tot hazelnootmelk

Fotodagboek 35

Gelukkig nieuwjaar! Ben jij klaar voor een mooi 2020? Laten we samen proberen om een stapje groener te leven, elkaar te helpen en natuurlijk goed voor jezelf te zorgen! Maar eerst deel ik nog mijn fotodagboek 35 van december met je. Kijk je mee?

Fotodagboek 35

Caviavriendjes

Mag ik je voorstellen aan Vladimir en Robèrt? Mijn 2 nieuwe caviavriendjes! Ik heb deze lieve caafjes in huis genomen om mijn angststoornis de kop in te drukken. Wanneer ik verdrietig ben, kan ik met ze spelen en knuffelen om zo weer rustig te worden. Ze zijn nog een beetje bang, maar ze durven steeds dichterbij te komen. Hun favoriete eten? Witlof! (Wat ik juist heel vies vind.)

Terugblik 2020

Op de laatste dag van 2019 schreef ik 10 goede en minder goede momenten van 2019 op. Zo ook dat ik in dat jaar hulp heb gezocht voor mijn angststoornis. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan, want ik begrijp mezelf beter momenten dat ik bang ben. En hopelijk helpen Vladimir en Robèrt me ook!

Gezonde oliebollen en stoofpeertjes

Tijdens kerst en oudejaarsdag stond natuurlijk bij ons in het teken van lekker eten met een gezonde twist. Zo stonden de spelt oliebollen in de oven en maakte ik heerlijke stoofpeertjes met pure chocolade. Het grappige is dat mijn recept voor oliebollen uit de oven de laatste paar dagen van het jaar massaal werd bekeken! Maar ze zijn ook gewoon heel erg lekker. ;)

B-day girl

Op de 21e blies ik 25 kaarsjes uit. Ik had zo’n leuke dag! Mijn vriend bakte pannenkoeken voor het ontbijt en daarna dronken we koffie bij Koffie & Jij in Hilversum. En ‘s avonds? Lekker eten bestellen en in pyjama netflixen. Dat zijn de betere verjaardagen, vind je niet?

Throwback studentenleven

2 jaar geleden studeerde ik nog. Klinkt kortgeleden, maar voelt als eeuwen terug. De tijd gaat zo snel! Maar man, wat ben ik blij dat ik klaar ben met studeren. Een scriptie schrijven is toch niet helemaal mijn ding. ;) Nu doe ik het leukste werk wat er is: spelen met taal als communicatiemedewerker!

Innocents hazelnootmelk

Nieuwe vegan dingen uitproberen vind ik altijd leuk. Zo zag ik de nieuwe plantaardige melk van Innocent in het koelschap bij de AH. Ik was benieuwd naar de hazelnootmelk* en nam hem dus mee. Deze heeft een nootachtige smaak en is heerlijk voor chocolademelk. Au naturel drinken vind ik zelf niet lekker, omdat hij te ‘zwaar’ is. 

* Dit is een affliliate link.

Vakantiekiekje in Ruissalo

Ik kijk in de winter graag terug naar vakantiefoto’s van de zomer. Ze brengen mooie herinneringen naar boven. Daarom deel ik ten slotte in mijn fotodagboek 35 een kiekje van een stijger van Ruissalo (Finland). Aan de stijger meerde een bootje aan, waarmee je vanaf het vaste land bij Turku naar het schiereiland Ruissalo kon. En daar gingen mijn vriend en ik fietsen en wandelen. Supermooi! Echt een aanrader als je naar Turku gaat.

Ben jij klaar voor 2020?

Liefs,

Lysanne

Wil je meer fotodagboeken bekijken? Lees dan mijn Fotodagboek 34.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *