Fotodagboek 39: van caviaknuffelen tot mini aubergine

Fotodagboek 39

Na een zonnige week in april is het weer veranderd in regen, hagel en wind. Wat eigenlijk niet zo erg is, omdat we met z’n allen zo veel mogelijk thuisblijven. Gelukkig is er binnen ook veel te doen. Zo knuffelde ik maar al te graag met mijn cavia’s en at voor het eerst mini aubergines. Kijk je mee naar mijn Fotodagboek 39 van april?

Fotodagboek 39

Meet de caviabroertjes Vladimir en Robèrt

“Hoi, wij zijn Vladimir (Vlad) en Robèrt (Rob), 2 caviabroertjes. We zijn dol op het snuffelen aan de vingers van ons baasje. Hierdoor kan ons baasje geen goede foto’s van ons maken.” En zo geschiedde. Haha, ik vind het eigenlijk 2 supergrappige foto’s van hun neus. Leuk detail: Vlad heeft een 2-kleurig neusje en mond.

Chillen in het huis

Doordat ik nu de hele dag thuis ben, wennen Vlad en Rob steeds meer aan mij. Ik kan tegenwoordig niet eens de koelkast opendoen of ze kijken me aan met een ik-heb-nog-geen-eten-gehad-hoor-blik. (Ze hadden 5 minuten geleden al wat lekkers gehad.)

Kleine klusjes regelen

Daarnaast heb ik ook tijd over om kleine klusjes te regelen die anders zouden blijven liggen. Zoals het ophangen van schilderijen. En ze hangen eindelijk!

Throwback foto’s bekijken

Over klusjes gesproken. Ik heb maar eens mijn Drive opgeschoond en heb ondertussen naar oude foto’s gekeken. Wat je dan allemaal tegenkomt… Leuk om te zien! De linkerfoto hierboven was tijdens een weekje vakantie in Rome. Ik weet nog dat iedereen in Nederland in een winterjas liep, terwijl het in Rome bloedheet was. De rechterfoto hierboven is van toen ik 20 was. Ik had langer haar en het was een stuk blonder dan nu. Vind jij het ook leuk om naar foto’s van vroeger te kijken?

Vegan speltscones bakken

In april was mijn vriend jarig. Daarom bakte ik vegan speltscones voor het ontbijt. Ze waren iets te klein geworden, maar alsnog superlekker. Ik eet scones het liefst met gember-sinaasappeljam en vegan slagroom. Mmm!

Curry met mini aubergine

Ken jij mini aubergines? Deze zijn zoeter en zachter van structuur dan hun grote broer. Mijn vriend kocht ze bij de Amazing Oriental en maakte er ‘s avonds een Thaise panang curry mee. Hij voegde er ook cashewnoten, tofu en sperzieboontjes aan toe. Heerlijk! Nu hoef ik deze curry niet meer te bestellen bij de Thai.

Lavendel in bloei

In april hebben we ook het balkon afgemaakt. De lavendel stond al een tijdje in bloei met prachtige lilakleurige bloemen. Helaas zijn vrijwel alle bloemen eraf gevallen door de stortbuien. Ook zijn er 2 stengels van de Oost-Indische kers geknakt. :( Hopelijk wordt het snel beter weer.

Africa Organics testen

Ten slotte zie je in mijn Fotodagboek 39 dat ik de Body Lotion en de Body Wash van Africa Organics mocht testen. Ik ben vooral fan van de Body Lotion, want je gaat naar splitijsjes ruiken. Hallo, wie wil dat nou niet. ;) Ben je benieuwd naar mijn review? Je kunt ‘m lezen in dit artikel.

Wat heb jij gedaan in april?

Liefs,

Lysanne

Wil je meer fotodagboeken bekijken? Lees dan mijn Fotodagboek 38.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *