Ontspan na een drukke werkdag met Physalis olie

Physalis olie ervaringen
Physalis olie ervaringen

Physalis olie is 100% natuurlijke aromatherapie, bestaande uit plantaardige en essentiële olie. Hiermee maak je jouw eigen beautyolie. Of je brandt het in een geurbrander voor een heerlijke geur in huis. Dat klinkt al fantastisch, vind je niet? Daar wilde ik graag meer over weten. Jij ook? Goed nieuws! Ik mocht 4 oliën testen, en deel mijn ervaringen uiteraard met jou. {AD*}

Liefde voor etherische oliën

I love aromatherapie, specifiek essentiële olie. Voordat ik ga slapen, druppel ik altijd een klein beetje op mijn pyjamashirt. Het helpt me ontspannen, zodat ik goed slaap. Of ik doe een klein beetje etherische olie in een geurbrander. Maar ook plantaardige olie vind ik fijn. Zo masseer ik mijn gezicht elke avond met rozenbottelolie en een jade roller.

Aromatherapie zweverig? Nee!

Bij aromatherapie en etherische olie denk je misschien: wat zweverig! Dat dacht ik een paar jaar geleden ook. Maar nu begrijp ik hoe relaxt het kan zijn als je na een lange werkdag wat etherische olie in een geurbrander doet en een kopje thee drinkt. Zo fijn! Dus zweverig is het zeker niet.

Physalis olie

Omdat ik erg fan ben van aromatherapie, wil ik je graag meer vertellen over de Physalis oliën. Het assortiment bestaat uit plantaardige oliën en essentiële oliën. Uiteraard ga ik je het verschil uitleggen en behandel ik 4 soorten olie: baobab, aloë vera, lavendel en tea tree.

Aromatherapie is niet zweverig. Het ondersteunt je bij stressreductie en helpt je ontspannen.

Plantaardige olie vs. essentiële olie

Plantaardige olie en essentiële olie lijken nogal op elkaar. Toch is er een verschil.

Plantaardige olie

Plantaardige olie is geschikt om essentiële olie te dragen. Je kunt bijvoorbeeld een mengsel van een plantaardige olie met een druppeltje essentiële olie op je huid smeren.

Essentiële olie

Essentiële olie is zeer geconcentreerd en dus niet geschikt om puur op je huid te smeren. Wel kun je het druppelen op je T-shirt of in een geurbrander branden.

Physalis olie ervaringen

Van baobab- tot tea tree-olie

Sta je al te trappelen om meer te weten over de 4 oliën van Physalis? Let’s go, ik vertel je er graag over!

Baobab-olie

Baobab is onwijs populair. Logisch, omdat het krachtige eigenschappen heeft. Baobab-olie is geschikt voor de droge, ouder wordende huid. De olie hydrateert en verzacht je huid, zodat je superzacht aanvoelt.

Maak je eigen lichaamsolie. Meng 10 ml baobab-olie met 3 druppels essentiële lavendelolie, 3 druppels ylang ylang en 4 druppels geraniumolie.

Aloë vera-olie

Heb je een huid die snel geïrriteerd is? Dan is Aloë vera-olie iets voor jou. De olie heeft hydraterende, kalmerende en herstellende eigenschappen. Ook zorgt hij voor huidvernieuwing.

Lavendelolie

Heb je moeite met in slaap vallen? Wil je graag ontspannen na een lange werkdag? Kies dan voor essentiële lavendelolie! Druppel voor het slapengaan wat op je T-shirt of dekbed. Je kunt ook wat olie in een geurbrander doen. Een kop thee en een tijdschrift erbij, en relaxen maar.

Tea tree-olie

Heb je een puistje op je gezicht? Zit er een vleesbobbeltje bij je piercing? Essentiële tea tree-olie is de oplossing. Helaas heb ik dus een vleesbobbel bij een van mijn piercings. Om ‘m uit te drogen, dep je meerdere keren per dag wat tea tree-olie erop. Ik heb zelf nog geen resultaat gezien, maar daarvoor moet ik het ook vaker doen. ;)

Physalis olie ervaringen

Mijn Physalis olie ervaringen

Jahaaaaa, wat zijn de Physalis oliën van goede kwaliteit! Ze ruiken alle 4 heerlijk naar plantaardige geurtjes. Daar houd ik van. Ik ben namelijk geen fan van sterke of chemische luchtjes. Vooral de Aloë vera-olie ruikt lekker neutraal. De baobab-olie heeft meer een nootachtige geur en maakt mijn huid zijdezacht. En de lavendel- en tea tree-olie? Daarmee val ik in no-time in slaap. Kortom, de oliën van Physalis zijn aanraders!

Physalis olie kopen?

Ben jij zelf erg benieuwd naar Physalis olie en wil je ze aanschaffen? De oliën van Physalis zijn onder andere te koop bij Holland & Barrett of op Bol.com* voor diverse prijzen.

*Dit is een affiliate link.

Waarom Physalis olie?

Physalis olie is puur, natuurlijk en biologisch gecertificeerd. Om oxidatie tegen te gaan, wordt alleen natuurlijk rozemarijnextract of vitamine E toegevoegd. En de flesjes? Die bestaan uit 100% recyclebaar violet glas, zodat de oliën optimaal worden bewaard.

Wat vind jij van Physalis olie?

Liefs,

Lysanne

*Deze producten heb ik vrijblijvend gekregen. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

Lysanne Joan

Lysanne is contentspecialist, SEO lover en eigenaar van This is Joan. Ze deelt op haar websites tips en tricks om elke dag een stapje groener te leven. Van gezonde recepten en groene tips tot planten kweken, vintage en vegan producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.