Home » Doe-het-zelfgezichtsmassage met de Coucou jade roller

Doe-het-zelfgezichtsmassage met de Coucou jade roller

De Coucou jade roller is een fenomeen in beautyland. En ook ik kon de verleiding niet weerstaan om ‘m op mijn verlanglijstje te zetten. Deze überpopulaire gezichtsroller schijnt onder andere fijne lijntjes en wallen te voorkomen. Of dat echt zo is? Ik ga je alles vertellen over de jade roller van The Coucou Club.

Verschillende soorten jade rollers

The Coucou Club jade roller is een van de vele gezichtsrollers op de markt. Zo kun je een jade roller bij de Action kopen of van verschillende merken op Bol.com. Kortom, je kunt er echt niet omheen.

Welke jade roller is echt?

De jade roller-trend is de markt niet ontgaan en veel bedrijven willen daar uiteraard van profiteren. Helaas zijn er goedkope namaak-rollers in omloop. Deze zijn gemaakt van gekleurd kunststof of glas en dus niet van de jade edelsteen. Daarom heb ik het zekere voor het onzekere genomen en gekozen voor een duurdere jade roller van The Coucou Club. Deze is dus gemaakt van 100% natuurlijke Xiuyan jade. Hierdoor is de steen van elke roller uniek.

Wat is jade?

Jade is de verzamelnaam van verschillende mineralen, waaronder jadeïet en nefriet. Jade is vaak groen, maar komt ook voor in de kleuren grijs, zwart, rood, paars, roze, lila, wit, geel of bruin.

Jade heeft een positieve werking op het zenuwstelsel, brengt lichaam en geest in balans en verdrijft negatieve energie.

The Coucou Club jade roller

Let’s talk about The Coucou Club jade roller. Dit is een roller voor je gezicht. Hiermee geef je jouw gezicht tijdens je dagelijkse beautyroutine een heerlijke massage.

Voordelen van de jade roller

De Coucou Club claimt dat de jade roller ontzettend veel voordelen heeft. De roller:

  • verbetert de bloedcirculatie van je huid;
  • vermindert wallen en donkere kringen;
  • lift je gezicht en nek;
  • stimuleert de productie van collageen;
  • vermindert fijne lijntjes;
  • verbetert je huidskleur en textuur;
  • zorgt dat je huid je crème beter opneemt;
  • zorgt voor die ene prachtige glow.

Jade roller gebruik

Tijd om te rollen? Ho, wacht even. Om optimaal te profiteren van de jade roller moet je ‘m op de juiste manier gebruiken. Ik wist dat eerst niet, dus ik begon al lekker flink heen en weer te rollen. Op de verkeerde manier.

Rol van beneden naar boven

Om het jou makkelijker te maken: het is de bedoeling dat je elke dag minimaal 10 minuten je gezicht masseert om effect te zien. Daarbij rol je altijd van beneden naar boven, behalve bij je nek. Daar rol je dus van boven naar beneden. En rol niet heen en weer, maar begin bij elke ‘rol’ weer beneden en ga dan naar boven. Het kleine rollertje gebruik je voor onder je ogen, de grote voor je gezicht.

Werkt de jade face roller echt?

De grote hamvraag is natuurlijk: werkt de jade roller van The Coucou Club nou echt? Ik merk zelf dat de donkere kringen onder mijn ogen direct minder zijn. Ook krijg ik die prachtige glow wanneer ik wat gezichtsolie gebruik en daarna rol. Maar de beloftes van een betere bloedcirculatie en minder fijne lijntjes? Daar heb ik nog niets van gemerkt. Ik moet daarbij wel zeggen dat ik niet elke dag rol, omdat ik dat gewoon vergeet te doen.

Coucou amethyst en rose quartz roller

Naast de jade roller verkoopt The Coucou Club ook een amethyst en rose quartz roller. De amethyst roller is bedoeld voor spirituele bescherming en zuivering. Ook kalmeert de kwarts de geest en helpt verslavingen de baas te zijn. De rose quartz roller is gemaakt voor de rijpere huid. De kracht van de kwarts is: (zelf)liefde, eigenwaarde en vertrouwen.

Conclusie

The Coucou jade roller is een fijne gezichtsroller die niet kan ontbreken in je dagelijkse beautyroutine. De jade-edelsteen heeft diverse goede eigenschappen om je huid te verzorgen. Ik vind het heerlijk om regelmatig me-time in te plannen en mijn gezicht een boost te geven. Ik merk direct dat ik minder last heb van donkere kringen onder mijn ogen en ik krijg een mooie glow. De andere gezichtsvoordelen heb ik zelf niet opgemerkt, maar alsnog vind ik het een fijne roller.

Jade roller kopen

Wil jij jezelf trakteren op een fijn beautyproduct? Of maak je graag thuis een eigen spa? De jade face roller van The Coucou Club kun je onder andere kopen bij De Beijenkorf voor € 35,-.

Wat zijn jouw ervaringen met de jade roller?

Liefs,

Lysanne

* Dit artikel bevat affiliate links.

Interessant? Deel het artikel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 5 =

Scroll naar boven