Home » Vintage spullen in huis 6: van parfumflesje tot lotus kaarshouders

Vintage spullen in huis 6: van parfumflesje tot lotus kaarshouders

Vintage spullen in huis

Nee. Nee. En nee. Dat is het enige antwoord dat ik geef als iemand zegt dat ik geen vintage spullen meer mag kopen. Oke, eigenlijk zijn het drie antwoorden, maar toch. Ik heb zo’n passie voor vintage gekregen, dat kun je me niet wegnemen ;). En die passie deel ik graag met jou in Vintage liefde in huis 6. Ik heb weer wat bijzondere items gescoord! Kijk je mee?

Vintage liefde in huis 6

Wanneer je een kringloopwinkel bezoekt, is het belangrijk om je ogen wijd open te houden. Zelfs al moet het met stokjes tussen je wenkbrauwen en onder je oog! Je vindt namelijk de mooiste pareltjes door goed te zoeken, in alle hoekjes van de winkel. Zo vond ik het vintage parfumflesje, die je op de bovenstaande foto ziet, helemaal onderin een krat onder de huisraad. In eerste instantie keek ik snel in de krat, maar na een tweede keer kijken, vond ik dus een prachtig pareltje! Dit flesje staat zo mooi op mijn tafel en elke keer word ik er blij van als ik het flesje zie.

Waxinelichthouders lotus

Lotus kaarshouders

Naast het vintage parfumflesje, kwam ik twee heel mooie lotus kaarshouders tegen. Ze stonden allebei op een andere plek, dus ik was blij dat ik op zoek ging naar leuke spullen. Je ogen wijd openhouden werkt dus echt mensen! Volgens mij geven de lotus kaarshouders heel mooi licht in het donker. Ze zijn niet echt vintage, want ze zijn online in verschillende kleuren te koop, maar vet vind ik ze wel!

Donkergroene emaille blik zout

Zout

Ten slotte vond ik een wel heel leuk item in de kringloop: een bewaarblik voor zout. Mmm… het deed me herinneren aan de zand-zeep-soda bakjes die ik eerder had gekocht… Dit blik lijkt er wel verdacht veel op. En het klopt als een bus (blik), want dit zandblik is dus een onderzeep van zand-zeep-soda! Zie hier het bewijs op Pinterest. Wat leuk! Ik mis alleen nog steeds het sodabakje. Jammer, maar misschien kom ik hem toevallig ooit nog tegen.

Houd jij van vintage of ga je liever voor nieuw?

Liefs,

Lysanne

4 gedachten over “Vintage spullen in huis 6: van parfumflesje tot lotus kaarshouders”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 − twee =