Meng voor de wraps het speltmeel, speltbloem, boekweitmeel, tapiocameel, komijnpoeder, kerriepoeder en zout in een kom. Voeg beetje bij beetje water toe en roer tot een niet te dik beslag.
Verwarm olie in de koekenpan en schenk wat beslag in de pan. Spreid het beslag goed uit en bak de wrap goudbruin aan beide zijden. Leg de wrap op een bord.
Herhaal stap 2 totdat al het beslag op is.
Spoel ondertussen de zuurkool kort af onder de kraan.
Stop de zuurkool met een klein laagje water in de steelpan en zet op laag vuur. Roer af en toe om.
Snijd vervolgens de champignons in vieren.
Bak dan de champignons samen met het vegan gehakt in olie in de koekenpan.
Meng daarna de sojasaus, komijnpoeder, knoflookpoeder en peper door het mengsel.
Leg vervolgens een wrap op een bord en smeer er eventueel hummus op.
Beleg ten slotte de wrap met uitgelekte zuurkool en het vegan gehaktmengsel. Je kunt er nog pompoenpitten over strooien.
Serveer de zuurkoolwraps direct.
Notities
Tip: Heb je geen tijd op zelf wraps te maken? Koop dan kant-en-klare wraps in de winkel.