Home » Over This is Joan

Over This is Joan

Elke dag een stapje groener leven

Op reis om een groene wereld te creëren. Niet altijd even makkelijk. Want soms zie je door de bomen het bos niet meer. Ik ga je daarbij helpen, op een laagdrempelige manier. Zodat jij je steentje kunt bijdragen. Stap aan boord bij This is Joan: dé groene lifestyleblog om elke dag een stapje groener te leven.

monstera plant

Groen geluk

Groener leven kan overweldigend zijn. Dat snap ik. Daarom doen we het samen in stapjes. Zo blijft het behapbaar. Op This is Joan vind je tips en tricks om jouw lifestyle groener te maken. Van planten en natuurlijke producten tot jezelf omarmen met liefde. Want jij én het leven zijn het allebei waard.

Plantbased food

Van goed eten, wordt een mens blij. En deel je dat met anderen, dan heb je nog meer blije mensen. Daarom inspireer ik je graag met mijn vegan recepten. Van kruidige curry’s tot smaakvolle taarten. En mijn voorliefde voor de Finse keuken. Zo maak je van elke maaltijd een plantaardig feestje!

Plantbased food
vintage parels

Vintage pareltjes

De kringloop is de winkel voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar vintage meubels en vintage kleding. Of graag spullen hergebruikt. Nog niet overtuigd? Ik deel graag mijn voorliefde voor vintage met jou. Ga op zoek naar de ware kringloopjager in jezelf. Met een beetje hulp van mij.

Over mij

Naam. Lysanne. Leeftijd. 28. En wie ben nog meer? Havermoutmeisje, vintageverslaafde, kookgek, dierenliefhebber, caviamama, plantenfluisteraar, taalpurist, Emily in Paris-addict, SEO-junkie, in to de edelstenen en dol hummus. (Serieus, ik eet hummus bijna overal op.)

Professionele bio

Lysanne Hopman is eigenaar van This is Joan. Met haar expertise als contentspecialist en interesse in duurzaamheid, deelt ze op websites tips en tricks om elke dag een stapje groener te leven. Van gezonde recepten en groene tips tot planten kweken, vintage en vegan producten.

Scroll naar boven