zondag, mei 26, 2019

Over mij – Vegetariër, vintageverslaafde en groen meisje

Gezonde vegetarische en vegan recepten. Check. Vintage pareltjes. Check. Groene lifestyletips. Check. Welkom op This is Joan, dé lifestyleblog om elke dag een stapje groener te leven. En daar vertel ik je graag over. Ik neem je mee op reis om een groene wereld te creëren, zodat ook jij op jouw manier kan bijdragen om het leven een stukje beter te maken.

Over mij

Mijn naam is Lysanne. 24 jaar en groot liefhebber van vintage (en unicorns). Hoe je mij het beste kunt omschrijven? Denk aan havermoutmeisje, vintageverslaafde, (geschiedenis)nerd, kookgek, dierenliefhebber, theeleut, plantenverluisteraar, taalpurist, perfectionistisch en dol op chocolade. En hummus.

Mijn leven is niet altijd over rozen gegaan. Hoewel rozen mijn favoriete bloemen zijn, heb ik vanaf mijn 16e een eetstoornis gehad. Ik probeerde zo gezond mogelijk te eten, wat uiteindelijk doorsloeg in orthorexia. Gelukkig ben ik herstelt en gaat het goed. Orthorexia heeft impact gehad op mij en mijn lichaam, maar ik heb er ook iets moois uit gehaald: gezond leven op een gezonde manier. Wat ik daarmee bedoel? 80% van de tijd heerlijke en gezonde maaltijden eten en 20% invullen met chocolade. Het leven is namelijk veel te kort om een eetstoornis over je te laten heersen.

Over mij

Back To Top