Over This is Joan

Droogbloemen Flower Feast

Elke dag een stapje groener leven

Op reis om een groene wereld te creëren. Niet altijd even makkelijk. Want soms zie je door de bomen het bos niet meer. Ik ga je daarbij helpen. Op een laagdrempelige manier. Zodat jij je steentje kunt bijdragen. Stap aan boord bij This is Joan: dé groene lifestyleblog om elke dag een stapje groener te leven.

Vegan perencake met amandelspijs maken

Plantbased food

Van goed eten, wordt een mens blij. En deel je dat met anderen, dan heb je nog meer blije mensen. Daarom inspireer ik je graag met mijn vegan recepten. Van kruidige curry’s tot smaakvolle taarten. En mijn voorliefde voor de Finse keuken. Zo maak je van elke maaltijd een plantaardig feestje!

Art Deco parfumflesjes

Vintage pareltjes

De kringloop is de winkel voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar vintage meubels en vintage kleding. Of graag spullen hergebruikt. Nog niet overtuigd? Ik deel graag mijn voorliefde voor vintage met jou. Ga op zoek naar de ware kringloopjager in jezelf. Met een beetje hulp van mij.

Pannenkoekplant stekken

Groen geluk

Groener leven kan overweldigend zijn. Dat snap ik. Daarom doen we het samen in stapjes. Zo blijft het behapbaar. Op This is Joan vind je tips en tricks om jouw lifestyle groener te maken. Van natuurlijke producten en handige boeken. Tot zelf planten kweken en jezelf onarmen met liefde. Want jij én het leven zijn het allebei waard. 

Over mij

Naam. Lysanne. Leeftijd. 26. En wie ben nog meer? Havermoutmeisje, vintageverslaafde, (geschiedenis)nerd, kookgek, dierenliefhebber, caviamama, theeleut, plantenfluisteraar, taalpurist, perfectionistisch, SEO-junkie, in to de edelstenen en dol hummus. (Serieus, ik eet hummus bijna over op.)