Superzachte lippen dankzij Beauty Kitchen Wonder Balm

Beauty Kitchen Wonder Balm blikjes

Na een fietstocht in de kou en hoppa: schilferige en droge lippen. Niet zo leuk als je vriendlief ziet. Of als je een presentatie hebt en maar over je droge lippen blijft nadenken in plaats van de inhoud van de presentatie zelf. Hoe je dit oplost? Smeren met een fijne lippenbalsem! Het liefste met een natuurlijke lippenbalsem. Zoals Beauty Kitchen Wonder Balm lippenbalsem. In dit artikel lees je mijn review.*

Altijd een lippenbalsem bij de hand

Het is altijd handig om een lippenbalsem bij de hand te hebben. Ik bedoel in je tas natuurlijk voor noodgevallen. De airco, verwarming, kou, maar ook warmte is echt verschrikkelijk voor je lippen! Likt jij dan ook zo vaak mogelijk over de lippen om ze enigszins vochtig te houden? Dan maak je het alleen maar erger. Ik weet het, ik doe het ook.

Daarnaast vragen mannen op een of andere manier ook vaak om lippenbalsem. Zeg, koop lekker je eigen! Toch nog een reden om lippenbalsem in je tas te hebben. En dan wel het liefste een natuurlijke lippenbalsem zonder poespas. Zoals de Wonder Balms van Beauty Kitchen waar je meer over gaat lezen!

De airco, verwarming, kou, maar ook warmte is echt verschrikkelijk voor je lippen!

Niet alleen voor je lippen

Beauty Kitchen Wonder Balm is bedoeld voor je lippen, maar je kunt het ook op droge plekjes smeren. Denk maar eens aan nagelriemen die ook vaak droog zijn in het najaar. Let op: gebruik het niet bij je ogen! Je kunt daar irritaties van oplopen en dat wil je niet.

Schattige blikjes en geurtje

De lippenbalsems zijn verpakt in schattige blikjes die ook nog eens recyclebaar zijn. Leuk! Daarnaast zijn de smaakjes om op te eten. Hoewel je dat natuurlijk niet moet doen. Denk aan de smaken sweet cinnamon, citrus, mint of geurloos.

Ik vind vooral de mint fijn, omdat hij naar natuurlijke mintgeur ruikt en niet zoals mint in kauwgom. Dat laatste brand namelijk op je lippen! En dat heb ik best vaak. Verder is het goed om te weten dat alleen de geurloze Free From Wonder Balm vegan is (geen bijenwas). Hij is ook geschikt voor de gevoelige huid.

De lippenbalsems zijn verpakt in schattige blikjes die ook nog eens recyclebaar zijn. 

Beauty Kitchen Wonder Balm lippenbalsem

Conclusie

Beauty Kitchen’s Wonder Balms doen stuk voor stuk hun werk. Mijn lippen voelen superzacht aan zonder een dikke laag balsem op te hebben. De lippenbalsem blijft een paar uur op je lippen zitten, zodat niet vaak hoeft te smeren. Het enige nadeel vind ik dat je steeds met je vinger in het blikje moet. Lees: bacteriën. Toch vind ik de blikjes heel schattig. Ook leuk om cadeau te doen!

Wil je meer reviews lezen over de producten van Beauty Kitchen? Bekijk dan dit artikel over de natuurlijke haarverzorging van Karine Jackson.

Over Beauty Kitchen

Beauty Kichten komt uit het Verenigd Koninkrijk. Haar producten zijn bedoeld voor vrouwen die willen dat een product werkt, lekker ruikt, er leuk uitziet en van goed waarde is. Met dat laatste wordt bedoeld: natuurlijke ingrediënten, niet op dieren getest en bewust voor het milieu. Deze drie onderdelen vind ik van belang, zeker als het om cosmetica gaat. Ik gebruik bewust dierproefvrije en zo veel mogelijk natuurlijke producten, omdat ik vind dat dieren niet bedoeld zijn om op te testen en ik het milieu zo min mogelijk wil belasten.

Beauty Kitchen Wonder Balm kopen

Ben je benieuwd naar de Wonder Balm van Beauty Kitchen? De blikjes van 12 gram zijn te koop voor € 3,99 bij Holland & Barrett. De prijs vind ik prima voor een natuurlijke lippenbalsem waar je ongetwijfeld lang mee doet!

Schattig zijn de blikjes, vind je niet?

Liefs,

Lysanne

*Gesponsord

Comments

  1. Post
   Author
 1. Jessica J.

  Ik vind ze er echt ontzettend schattig uitzien, maar probeer zulke blikjes toch te vermijden. Ik vind ze onhandig in gebruik, zeker als ze zo klein zijn dat je amper bij het product aan de rand kan. Deze zien er nog te doen uit. :-)

  1. Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *