Dr Organic Pro Collogen Anti-Aging Moisturizers

Dr Organic Pro Collagen

Mensen. Ik ben inmiddels de 23 jaar gepasseerd. Dat betekent dat de eerste kraaienpootjes zichtbaar worden. Huilen! Daarom moet ik maar eens op zoek naar een goede, natuurlijke anti-aging crème. Ik was erg benieuwd naar de nieuwe moisturizers van Dr Organic, omdat ik goede ervaringen heb met de shampoo van dit merk. Wil jij meer weten over de anti-aging moisturizers? In dit artikel lees je mijn Dr Organic Pro Collagen review.* 

Dr Organic Pro Collagen review

Wanneer je jouw eerste rimpeltjes ziet, gaan er zesduizend dingen in je hoofd rond. Ben ik al zo oud? Is het al weer tien jaar geleden dat ik een brugger was? Waar is de tijd gebleven. Jep. Life is hard.

Jammer genoeg kun je de tijd niet stilzetten. Was het maar zo. Dan zou ik voor eeuwig achttien jaar willen zijn! Wat je wel kunt doen, is goed voor jezelf zorgen: sporten, gezond eten en een goede anti-aging moisturizer. In het laatste geval kwam ik terecht bij Dr Organic Pro Collogen Anti-Aging Moisturizers. Ik mocht twee versies testen, namelijk Black Pearl en Milk Protein Blend.

Dr Organic Pro Collagen

Dr Organic Black Pearl

Black Pearl: waar ken ik dat van. Als de rum verschijnt, komt Jack Sparrow. Alleen in dit geval niet, want Black Pearl betekent in deze context zwarte parels. Deze worden in Tahiti gekweekt en staan bekend om hun remineraliserende eigenschappen. De zwarte parels zorgen voor een elastischere huid en is geschikt voor dagelijks gebruik. De huid ziet er volgens Dr Organic frisser, rijker en meer verzorgd uit die ook stevig aanvoelt.

Dr Organic Black Pearl zorgt voor:

  • remineralisatie en huidversteviging;
  • anti-aging;
  • optimalisatie voor alle huidtypen.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik niet echt rimpels heb, alleen minuscule kraaienpootjes als ik lach. Daarom keek ik moeders (bakster van Xandra Bakt Brood) lief aan en vroeg of ze de moisturizer voor me wilde testen. En ze is laaiend enthousiast: “De moisturizer maakt mijn huid heel zacht, trekt goed in, werkt verzorgend en blijft vooral niet plakken op mijn huid. Mijn huid voelde elastischer en voedend aan.” Dank u moeders voor het testen.

Wil je weten welke ingrediënten dit product bevat? Kijk dan op de Black Pearl moisturiser webpagina van Holland & Barrett.

Dr Organic Milk Protein Blend

Milk Protein Blend bevat probiotische eiwitten die zijn verkregen uit melkproteïne. Let op: niet vegan, wel vegetarisch. De moisturiser verzacht en kalmeert de onzuivere huid en gaat roodheid en onzuiverheden tegen. De Biotine en Hyaluronzuur zorgen voor een gezonde glans en een elastische huid.

Dr Organic Milk Protein Blend zorgt voor:

  • zerzachting en balancering;
  • anti-aging;
  • optimalisatie voor de gemengde en de vette huid.

Nu vond het mooi tijd om deze moisturiser te proberen. Ik heb namelijk een vette huid en glim hierdoor super snel. Ik vind Dr Organic Milk Protein Blend een fijn product. Het trekt snel in en voelt niet vettig aan. De volgende dag voelt mijn gezicht zacht aan. Ik moest alleen wennen aan de geur. Het ruikt een beetje nootachtig, zoals hennepeiwit. Maar het is niet een puntje van kritiek. Ich bin zufrieden!

Wil je weten welke ingrediënten dit product bevat? Kijk dan op de Milk Protein Blend moisturiser webpagina van Holland & Barrett.

Dr Organic Pro Collagen

Conclusie

Nog even kort in op mijn Dr Organic Pro Collagen review: zowel de Black Pearl als de Milk Protein Blend moisturiser zijn fijne producten als je een natuurlijke anti-aging zoekt zonder parabenen, SLS, kunstmatige kleurstoffen of andere veelgebruikte additieven. Je huid wordt echt gevoed en voelt zacht aan. Beide moisturisers zijn vegetarisch.

Over Dr Organic

Nog voor de geïnteresseerden die willen weten wie Dr Organic is: Dr Organic biedt natuurlijke beautyverzorging aan met respect voor de aarde. Zo bevatten alle producten geen parabenen, SLS, kunstmatige kleurstoffen of andere veelgebruikte additieven.

Dr Organic Pro Collagen kopen?

Ben je enthousiast geworden en wil je zelf Dr Organic Pro Collogen Anti-Aging Moisturizers proberen? Ze zijn te koop voor 21,85 euro bij Holland & Barrett. Ik heb ze alleen nog niet in de webshop gezien.

Wat voor product gebruik jij tegen huidveroudering?

Liefs,

Lysanne

*Gesponsord

Wil je een andere review lezen naast mijn Dr Organic Pro Collagen review? Bekijk dan wat ik van Sukin Rosehip Oil vind.

Lysanne Joan

Lysanne is contentspecialist, SEO lover en eigenaar van This is Joan. Ze deelt op haar websites tips en tricks om elke dag een stapje groener te leven. Van gezonde recepten en groene tips tot planten kweken, vintage en vegan producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *