4x gezonde en vegan tussendoortjes van Nakd

Nakd reep review
Nakd reep review

Ik ben dol op tussendoortjes. Ze helpen me mijn bloedsuikerspiegel stabiel te houden, zodat ik niet als een zombie aan het werk ben. Eén van mijn favoriete merken is Nakd. Dit zijn gezonde vegan repen en snacks zonder gluten. Ik ben zo enthousiast over de repen, dat ik je graag meer wil vertellen over Nakd. (Ik ben niet gesponsord!) Daarom testte ik er 4 voor je uit.

Wat zijn Nakd repen?

Nakd repen zijn lekkere en gezonde tussendoortjes voor de nodige energie. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende smaken, zoals Cashew Cookie, Carrot Cake, Pecan Pie, Cocoa Coconut en noem maar op. Daarnaast zijn de repen verpakt in fancy wikkels in allerlei kleuren: van geel en groen tot rood en blauw. Kortom: het is een feestje om te kiezen uit de vrolijke verpakkingen en de namen waarvan je gaat watertanden.

Gezonde repen van Nakd

Iedereen heeft een andere kijk op wat gezond is, maar ik vind de repen van Nakd in een gezonde levensstijl passen. Met welke ingrediënten de repen worden gemaakt? Nakd repen bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en geen toegevoegde suiker. Elke soort Nakd reep heeft zijn eigen samenstelling, maar ze bevatten allemaal grotendeels dadels en noten. Je eet dus gezonde repen zonder schuldgevoel.

Nakd repen review

Momenteel zijn er 19 smaken van Nakd repen verkrijgbaar. Wow! Dat is veel! Ik heb de meeste van die 19 geproefd, maar nog niet de wat nieuwere smaken. Dat zijn Blueberry Muffin, Carrot Cake, Lemon Drizzle en de iets oudere Cocoa Delight. Hoogtijd om deze smaakjes uit te proberen!

Momenteel zijn er 19 smaken van Nakd repen verkrijgbaar.

Blueberry Muffin

Waar denk je als eerste aan bij een blauwe bessen muffin? Juist ja, zo’n grote smeuïge muffin die je bij de kiosk koopt. Alleen deze reep van Nakd is gezonder en guilt free!

De smaak van Blueberry Muffin is erg zoet. Ik zou het omschrijven als mierzoet. Ik ben niet zo’n zoetekauw, dus deze smaak is niets voor mij. Maar ik vind de stukjes blauwe bes in de reep wel lekker.

Ingrediënten Nakd Blueberry Muffin: dadels (58%), cashewnoten (15%), rozijnen (15%), amandelen (10%), bosbessen (2%) en een vleugje natuurlijk aroma.

Nakd reep review

Carrot Cake

Worteltjestaart vind ik heerlijk, dus ik was erg benieuwd naar de smaak Carrot Cake. En ja hoor, de smaak is lekker! De Nakd reep is niet zo mierzoet als Blueberry Muffin en vind ik daarom lekkerder.

Bij het eten van de Carrot Cake reep moet ik denken aan de herfst. De smaak heeft iets nootachtigs, wat perfect bij de herfst past. Carrot Cake een aanrader? Zeker weten!

Ingrediënten Nakd Carrot Cake: dadels (48%), walnoten (20%), rozijnen (14%), amandelen (10%), cashewnoten (5%), wortels (3%), kaneel en natuurlijke aroma.

Lemon Drizzle

Naast worteltjestaart ben ik dol op de smaak van citroen. Deze citrusvrucht geeft baksels een frisse toon, en is in combinatie met iets romigs superlekker. En dat is precies wat je kunt verwachten van de Nakd reep Lemon Drizzle. Lekker fris en niet te zoet, maar wel dat je het gevoel hebt een gezond taartje te eten. Yes! Lemon Drizzle is een nieuwe favoriet.

Ingrediënten Nakd Lemon Drizzle: dadels (53%), rozijnen (19%), amandelen (11%), kokosnoot (10%), cashewnoten (6%), citroen (1%) en natuurlijk aroma.

Lekker fris en niet te zoet, maar wel dat je het gevoel hebt een gezond taartje te eten.

Cocoa Delight

Je hoeft maar ‘chocolade’ te zeggen en ik kom aangelopen. Chocolade is superlekker! En dat vind ik van deze Nakd Cocoa Delight reep ook. Heerlijk! De cacaosmaak is goed aanwezig en heeft geen chemische toon. Ook is de reep niet al te zoet, waardoor ik geen bloedsuikerspiegelcrash na een paar uur ervaar :). Ik vind Cocoa Delight ook één van mijn favorieten.

Ingrediënten Nakd Cocoa Delight: dadels (48%), cashewnoten (29%), rozijnen (17%), cacao (6%) en natuurlijke aroma.

Conclusie over Nakd repen

De repen van Nakd zijn lekkere, gezonde tussendoortjes als je snel iets wilt eten. Je gooit ze makkelijk in je tas voor onderweg. Ik vind Nakd repen erg handig als ik geen zelfgemaakte tussendoortjes in huis heb. Daarnaast vind ik de verpakkingen ook zo vrolijk, waardoor je vanzelf een glimlach op je gezicht tovert. Raad ik de repen van Nakd aan? Zeker weten!

Over Nakd

Nakd is in 2004 begonnen met het maken van gezonde snacks en tussendoortjes. Alle producten zijn 100% natuurlijk, GMO-vrij, vegan en meestal glutenvrij. En Nakd voegt geen kunstmatige ingrediënten en suiker toe. Zo weet je bij elke hap dat je goed bezig bent!

Alle producten zijn 100% natuurlijk, GMO-vrij, vegan en meestal glutenvrij.

Nakd repen kopen

Wil je de repen van Nakd zelf proberen? Je kunt de Nakd repen vinden bij de AH, in het tussendoortjesschap, of de repen bestellen in de webshop van Nakd.

Heb jij ooit Nakd geprobeerd? En wat vind je ervan?

Liefs,

Lysanne

Wil je een andere review lezen? Bekijk dan eens mijn artikel over vegan make-up uit Duitsland.

Lysanne Joan

Lysanne is contentspecialist, SEO lover en eigenaar van This is Joan. Ze deelt op haar websites tips en tricks om elke dag een stapje groener te leven. Van gezonde recepten en groene tips tot planten kweken, vintage en vegan producten.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.