Home » Hotspot: Kek de koffiebar van Delft

Hotspot: Kek de koffiebar van Delft

Kek Delft

Kek. Het betekent bij de tijd, kittig, vlot of modern (Encyclo, z.j.). En dat kan ik wel zeggen van Kek Delft! Dit is een koffiebar waar je ouderwets (euh hip) theeleut met vriendinnen of een raw cheesecake deelt met je vriendje. Het is niet zo gek dat Kek is gevestigd in Delft. De gehele stad bestaat uit kekke studenten! En ik ben ook fan van deze koffiebar waar ik je meer over ga vertellen.

Kek Delft: het gezellig koffiebarretje

Kek Delft is een gezellig koffiebarretje aan de Voldersgracht. Delft is zo’n schattig stadje met kleine grachtjes! Ik raad het zeker aan om de stad te gaan bezoeken. En dan moet je zeker langsgaan bij Kek. In dit tentje ontbijt je met Amerikaanse pancakes of lunch je met een goedgevulde salade. Maar je kan er ook goede cappuccino drinken met soja- of kokosmelk en een taartje eten.

Maltesers met warme melk

De menukaart van Kek Delft is groot. Nee, echt grooooot! Er staat zo veel lekkers op dat het heel moeilijk kiezen is. Om maar eens wat bijzondere dingen te noemen: filter koffie, golden milk latte, milky oolong, salted caramel latte of warme melk met Maltesers. Ik bedoel maar! En dan heb ik het nog niet gehad over Finse appeltaart, (raw) cheesecake, fruitcrumble of nougat. Maar ze serveert ook lekkere broodjes met bietenhummus, sapjes en noem maar op. Ik ging voor een cappuccino met sojamelk en mijn vriend voor een milky oolong. Dat is thee met een melkachtige smaak. Samen deelden we een super lekkere raw bessen cheesecake. Kortom: bij Kek kun je terecht als je een healthy lifestyle volgt of gewoon zin hebt in een crazy caramel latte met kletskoppen topping.

Kek Delft

Originele cadeautjes

Kek Delft is niet alleen een leuk en hip koffiebarretje. Hier koop je ook originele cadeautjes die je door de hele winkel vindt. Wat dacht je van een stoffen portemonnee in de vorm van een vis, gekleurde thermoflessen en een mooie ketting. Of iets te eten, zoals Kromkommersoep. En met lindebloesemsiroop maak je verfrissende limonade. Nou doe mij die vissenportemonnee maar!

Ben jij kek en wil jij eens wat nieuws proberen? Ga dan zeker naar Kek Delft. Ook geschikt voor vegetariërs en smulpapen.

Kek Delft openingstijden en adres

Adres: Voldersgracht 27, 2611 EV Delft (maandag – vrijdag: 08.30u – 18.00u, zaterdag – zondag: 09.00u – 18.00u).

Ga jij voor een raw cheesecake of warme melk met Maltesers?

Liefs,

Lysanne

Benieuwd naar de lekkerste hummus van Delft? Lees mijn review over Hummus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 + zeven =