Home » Geef kleur aan je huis met de droogbloemen van Flower Feast

Geef kleur aan je huis met de droogbloemen van Flower Feast

Droogbloemen Flower Feast

Droogbloemen zijn een fantastische manier om op duurzame wijze je huis kleur te geven. Gedroogde bloemen gaan namelijk langer mee dan verse. Zo kun je er lange tijd van genieten. Wie wil dat nou niet? Daarom vind je bij Flower Feast prachtige handgemaakte droogbloemen in alle soorten en maten. Daar ga ik je vandaag meer over vertellen in dit artikel!

Wat zijn droogbloemen?

Droogbloemen zijn natuurlijke, gedroogde decoratie voor in huis. Bijvoorbeeld siergras (pampas), granen (tarwe en haver) en natuurlijk bloemen (lavendel, papaver). Eigenlijk kun je spreken van ‘droogdecoratie’, omdat het dus meer dan alleen bloemen zijn.

Droogbloemen houdbaarheid

Het leuke van gedroogde bloemen is dat ze heel lang goed blijven. Je kunt ze maar liefst een half jaar in de woonkamer laten shinen. Mits het niet te vochtig in huis is en je de bloemen niet in fel zonlicht plaatst. Verse bloemen blijven maximaal 2 weken goed, dus met droogbloemen investeer je in duurzame decoratie.

Assortiment van Flower Feast

Maan, eigenaresse van Flower Feast, vindt duurzaamheid ook belangrijk. Dit in combinatie met creativiteit en liefde maken haar gedroogde bloemen bijzonder. En dat zie je terug in het assortiment.

Losse droogbloemen

Bij Flower Feast vind je verschillende losse droogbloemen en granen. Zoals witte wilgenkatjes en bordeaux rode achillea. Maar ook pampasgras! Ik ben dol op pampasgras, want het geeft de ruimte een luxe en vintage uitstraling.

Droogbloemen boeket

Ben je op zoek naar een mooie combinatie van verschillende bloemen? Dan zit je met een droogbloemen boeket goed. Je kunt kiezen uit een boeket met neutrale of met juist felle kleuren. Ik vind vooral het boeket ‘Pretty Girl’ prachtig (zie foto’s)! Ik houd namelijk van roze, pastel en een vleugje mysterie.

Droogbloemen met vaas

Een boeket is best groot. Dus als je iets kleiners zoekt, kun je ook denken aan de droogbloemen met vaas van Flower Feast. Ik vind deze boeketten erg mooi, want ze zien er stuk voor stuk vintage uit. Ik keek niet voor niets altijd naar de gedroogde bloemen van mijn oma.

Droogbloemen in lijst

Ben je niet zo van de boeketten, maar vind je droogbloemen wel tof? Kies dan voor bloemen in een lijst. Ik ben zelf geen lijstjespersoon, maar ze zijn wel heel leuk om als bijzonder cadeau te geven aan iemand. Zet de lijst op tafel of hang ‘m op op een speciaal plekje in huis!

Conclusie

Het assortiment van Flower Feast is een feestje om in huis te hebben. Maar ook leuk om cadeau te geven aan een planten- of interieurliefhebber. De prijs van gedroogde bloemen is aan de hoge kant, omdat ze gewoon erg kwetsbaar zijn. Aan de andere kant is een boeket van verse bloemen ook al gauw rond de € 20,-. Daarbij moet je wel in je achterhoofd houden dat gedroogde bloemen lang meegaan.

Kwetsbaar per post

Tot slot wil ik je meegeven dat droogbloemen per post erg kwetsbaar zijn. Je weet natuurlijk niet of de pakjesmeneer een zwaar pakketje op die van jou stapelt. Bij mijn boeket was er helaas een takje geknakt en de doos wat geplet. Maar hé, dat ligt aan het postbedrijf. ;)

Droogbloemen kopen?

Ben je enthousiast over de droogbloemen of -boeketten van Flower Feast? Bestel ze dan vandaag nog in de webshop van Flower Feast!

Wat vind jij van Flower Feast?

Liefs,

Lysanne

*Dit product heb ik gekregen voor een review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

Interessant? Deel het artikel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 6 =

Scroll naar boven